Ρεπορτάζ της τελευταίας ώρας – Υπογράφει ο Ιωαννίδης!


Ρεπορτάζ της τελευταίας ώρας – Υπογράφει ο Ιωαννίδης!


Διαφ.

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Στάθηκε στο νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, της «Α Bola» και πάλι για τον Φώτη Ιωαννίδη, επισημαίνοντας ότι ο διεθνής άσος των πράσινων δεν είναι καθόλου «θερμός» να πάει να παίξει σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Γαλλίας ή της Πορτογαλίας.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού υπενθύμισε ότι μέσα στον μήνα θα υπάρξει και η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Ιωαννίδη με τους πράσινους το οποίο θα αντικατοπτρίζει και τον σημαντικό ρόλο που θα έχει ο διεθνής επιθετικός στη νέα αγωνιστική σεζόν και στο ρόστερ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός κινείται μυστικά για την απόκτηση παικτών, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό. Ωστόσο, ως ένα σημείο είναι γνωστές οι προτεραιότητες. Έτσι οι πράσινοι αρχικά αναζητούν ένα αριστερό μπακ, και δύο εξτρέμ και αργότερα ένα στόπερ.

Τέλος επεσήμανε ότι ίσως να προκύψει και κάτι άλλο ανάλογα με το εάν θα προκύψει κάποια πρόταση – ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί.

  Παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη! Συνομιλία με Μεντιλίμπαρ, παίκτες (ΦΩΤΟ)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: