Πετρίδης για Game 5: “Ανατροπή που θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια”


Πετρίδης για Game 5: “Ανατροπή που θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια”


Διαφ.

Θέμα διαχείρισης συναισθημάτων έθεσε για τον Παναθηναϊκό AKTOR μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, αναφορικά με το σημερινό πέμπτο τελικό και την δυνατότητα να πάρει έναν τίτλο που θα θυμούνται… άπαντες για καιρό.

«Τα ψέματα τελείωσαν, ένα ματς έμεινε για τον Παναθηναϊκό. Εδώ που το έχει φέρει είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει μια ανατροπή που θα την μνημονεύουμε για πάρα πολλά χρόνια. Φέτος, όποτε βρίσκεται στα σκοινιά βρίσκει τρομερά ψυχικά αποθέματα και αντιστρέφει την κατάσταση υπέρ του. Έχει δείξει κότσια και τσαγανό, κάτι ανάλογο είναι και το σημερινό. Πρέπει να μην παρασυρθεί από τα συναισθήματά του και από την κερκίδα, για να φτάσει στον στόχο του, αλλά και ο κόσμος να είναι ήρεμος. Η διαχείριση συναισθημάτων θα είναι πολύ σημαντική», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι δεν μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ή να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα σε επίπεδο τακτικής από τους δύο προπονητές, με τον Αταμάν ενδεχομένως να χρησιμοποιεί λίγο περισσότερο το δίδυμο Χουάντσο-Μήτογλου ή σχήμα με τρεις περιφερειακούς για τους «πράσινους».

Ενώ ο Πετρίδης άφησε ανοιχτό το ποιος εκ των Βιλντόσα ή Μπαλτσερόφσκι θα είναι ο έκτος ξένος του Παναθηναϊκού ΑKTOR απόψε.

  "Καμπανάκι" Ντέμη σε ΑΕΚ για μεταγραφές, Μαρσιάλ και τραυματισμούς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: