European Football Fantasy 2024: Επιθετικός με μόνο 4 credits…


European Football Fantasy 2024: Επιθετικός με μόνο 4 credits…


Διαφ.

Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 24 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr.

Κάθε fantasy manager έχεις ένα προυπολογισμό 200 credits για να αγοράσεις 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου. Χρειάζεσαι δύο τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και ένας προπονητής για τη fantasy ομάδα σου.

Η Εθνική Κροατίας έχει δύσκολο όμιλό, αλλά είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη, όχι μόνο στο ευρωπαϊκό, αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι fantasy manager που έχουν φτιάξει ήδη την ομάδα τους έχουν επιλέξει στην επίθεση τον Μάρκο Πάσαλιτς, ο οποίος κοστίζει μόλις 4 credits και είναι στην 6η θέση των με τους πιο επιλεγμένους φορ με ποσοστό 8,4%!

Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στις βασικές επιλογές του Ζλάτκο Ντάλιτς, αλλά φαίνεται πως είναι μια καλή λύση για τον πάγκο…

  Τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Για αυτό λέει το "ναι" ο Τσέριν
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: