Ρεπορτάζ “Κέτσε”: Με τόσα δίνει Πόνσε η ΑΕΚ – Τι ισχύει για Μπογέ-Κόρντομπα


Ρεπορτάζ “Κέτσε”: Με τόσα δίνει Πόνσε η ΑΕΚ – Τι ισχύει για Μπογέ-Κόρντομπα


Διαφ.

Πλούσια είναι η «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, με τον Κώστα Κετσετζόγλου να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της ΑΕΚ.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τον Πόνσε, με την ΑΕΚ να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και το deal θα είναι πολύ καλό για την Ένωση σε αυτήν την περίπτωση, αφού τον είχε αποκτήσει 3,5 εκατ. ευρώ. «Η ΑΕΚ πουλάει παίκτες, αν έρθουν οι προτάσεις που θέλει. Υπάρχει εδώ και καιρό ενδιαφέρον από ομάδες των ΗΠΑ (Χιούστον, Σινσινάτι). Είναι πιθανό να γίνει του Πόνσε», ανέφερε στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο.

Για το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από τον Μπογέ, αφού η ΑΕΚ θα ψάξει έναν επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να παίξει τόσο μαζί με τον Λιβάι στην επίθεσή, όσο και μόνος του στην κορυφή. «Μακάρι να γινόταν του Μπογέ, θα ταίριαζε πολύ στην ΑΕΚ, μου είπαν ότι είναι δύσκολο», επεσήμανε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Επιπλέον, η ΑΕΚ έχει πλησιάσει στην απόκτηση του Στρακόσα, αφού «Υπάρχει πρόοδος για Στρακόσα, σήμερα είναι πιο κοντά από χτες. Είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά είναι σε καλό δρόμο». Σε ό,τι αφορά τον Κόρντομπα, σχολίασε ότι το προφίλ του ταιριάζει ακριβώς σε αυτό που παίζει η ΑΕΚ.

  Σημαντική ανακοίνωση Ολυμπιακού - Πώς θα γίνει η μεταβίβαση των διαρκείας

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: