European Football Fantasy 2024: Αυτός είναι ο πιο hot παίκτης


European Football Fantasy 2024: Αυτός είναι ο πιο hot παίκτης


Διαφ.

Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 24 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr.

Κάθε fantasy manager έχεις ένα προυπολογισμό 200 credits για να αγοράσεις 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου. Χρειάζεσαι δύο τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και ένας προπονητής για τη fantasy ομάδα σου.

Από τους fantasy manager που έχουν φτιάξει μέχρι τώρα την ομάδα τους ξεχωρίζει ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει επιλεχθεί από περισσότερο από 30% και είναι μακράν ο πιο hot παίκτης του παιχνιδιού.

Προς μεγάλη έκπληξη στη δεύτερη θέση δεν είναι κάποιος επιθετικός ή μέσος, αλλά ο αμυντικός της Κροατίας, Γιόσκο Γκβάρντιολ με 19% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Άγγλος, Τζουντ Μπέλιγχαμ. 

  Μέρα γιορτής! Το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" απόψε στο Καλλιμάρμαρο

Μη ξεχάσεις! Κάνε τώρα εγγραφή στο European Football Fantasy 2024, φτιάξτε τη δική σου ομάδα και ζήσε ως προπονητής του Euro 2024

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: