Καρφί Σλούκα για Γουόκαπ και παίκτες Ολυμπιακού- Μπορεί να μην πάει Εθνική!


Καρφί Σλούκα για Γουόκαπ και παίκτες Ολυμπιακού- Μπορεί να μην πάει Εθνική!


Διαφ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον 5ο τελικό της Basket League, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Τόμας Γουόκαπ και άλλων Ελλήναν παικτών του Ολυμπιακού, που δεν κατονόμασε.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά εξαιτίας των συμπεριφορών που αντιμετώπισε!

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, που… άναψαν φωτιές:

«Είμαι πολύ προβληματισμένος, κυρίως για τις συμπεριφορές παικτών που θα είμαι πιθανόν συμπαίκτης στην Εθνική ομάδα. Για εμένα υπάρχει ένας ηθικός κανόνας. Δεν επιτίθεμαι ηθικά σε συμπαίκτες που θα είμαστε μαζί στην Εθνική. Με τον Κάνααν δεν τον ανταγωνίζομαι. Με τον Γουόκαπ θα είμαστε στην Εθνική. Υπήρξαν και άλλες εξωαγωνιστικές δηλώσεις συμπαικτών. Έχω πολλά απειλητικά μηνύματα στο κινητό μου.

Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι καθαρός, γενικότερα δεν ασχολούμαι. Στο γήπεδο θα απαντήσω αν προκληθώ. Αλλά υπάρχει προβληματισμός μεγάλος. Δύσκολη απόφαση.

Εθνική ομάδα πήγαινα από τα 11, στα κλιμάκια με χαρά. Ξέρετε τι σημαίνει για εμένα εθνική ομάδα, τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου. Είναι πολύ στενάχωρα όσα έχουν γίνει στους τελικούς και η απόφασή μου είναι μεγάλη.

Έχω γεμίσει με απειλητικά μηνύματα, εγώ είμαι καθαρός. Ο καθένας διαλέγει τον δρόμο μου. Τόσα χρόνια ξέρετε το ήθος μου και πως δουλεύω τόσα χρόνια χωρίς να μιλάω».

  Ατάκες... φωτιά για Τσάλοφ: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατάλληλος για το επίπεδο του
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: