“Μεγάλη ενίσχυση με Καμαρά – Σπουδαίο δίδυμο με Μεϊτέ o ΠΑΟΚ”!


“Μεγάλη ενίσχυση με Καμαρά – Σπουδαίο δίδυμο με Μεϊτέ o ΠΑΟΚ”!


Διαφ.

Και την προοπτική που υπάρχει φυσικά για να παίξει δυνατά το δίδυμο με Μεϊτέ στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Ο γνωστός προπονητής με την εξαιρετική ανάλυση, στις δηλώσεις του, είπε τα εξής:

“Αυτή η μεταγραφή του Καμαρά για τον ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρωθεί με το καλό, θα έχει θετικό πρόσημο. Είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Έλεγα πριν από ένα χρόνο, ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Με την ενέργεια που έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κατάφερε να πάρει το Πρωτάθλημα. Ο Καμαρά είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Είναι ο ορισμός του κεντρώου. Μπορεί να υποστηρίξει την μεσαία γραμμή. Αμυντικά είναι πολύ καλός.

Έχει μία ηγετική φυσιογνωμία ο Καμαρά. Και είναι πολύ αποφασιστικός. Και ο Ολυμπιακός όταν δεν βρισκόταν σε καλή ημέρα, τότε υπήρχε ο Καμαρά που τραβούσε όλη την ομάδα κοντά του. Μπορεί να μην είναι ελκυστικός, αλλά είναι το πολυτιμότερο εργαλείο σε μία ομάδα.

Και για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ο Μειτέ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με ισχυρή προσωπικότητα, έχει ένα θετικό στοιχείο που είναι η ταχύτητά του. Σε ανοιχτούς χώρους, όπως και για να βγει γρήγορα μπροστά. Είναι ένα ερωτηματικό εάν ο box to box είναι ο Καμαρά και μπορεί να παίξει δίπλα στον Μειτέ. Δεν ξέρω πως τα έχει συνδυάσει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου.

Αυτό το δίδυμο μπορεί να παντρευτεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα ερωτηματικό αυτή την στιγμή είναι ο παίκτης που θα καλύψει την θέση Νο 6. Τότε δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όσο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πηγαίνει στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Μιλάμε για ένα Κύπελλο ευρωπαϊκό. Είναι πολύ δύσκολη η πρόβλεψη να πούμε ποια εθνική ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο. Υπάρχουν μεγάλα φαβορί όπως η Αγγλία και η Γαλλία. Δίπλα τους βάζω και την Ισπανία. Ακόμη υπάρχουν μεγαθήρια όπως η Γερμανία”.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: