Παίρνει… σκούπα ο Μάντζιος! Η “μαύρη λίστα” του Άρη και ο… Μορόν

Ο Μάντζιος πιάνει τη σκούπα! Ο Άρης έχει μπει στη μαύρη λίστα του και ο Μορόν…

Παίρνει… σκούπα ο Μάντζιος! Η μαύρη λίστα του Άρη και ο… Μορόν


Διαφ.

Άρης: Μπορεί ακόμη να μην έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, εκτός από την ανανέωση με τον Άκη Μάντζιο και την προφορική συμφωνία με τον Χουλιάν Κουέστα, είναι δεδομένο όμως ότι το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να διαφαίνονται εξελίξεις.

Στον Άρη έχουν ληφθεί αποφάσεις σχετικά με το πώς θα κινηθεί η ομάδα στην μεταγραφική αγορά και τι ακριβώς ψάχνει, αλλά φαίνεται επίσης κιόλας ότι σαν στόχος και μάλιστα αρκετά σημαντικός, που θα επηρεάσει και τον μεταγραφικό-αγωνιστικό σχεδιασμό είναι και η απαλλαγή της ομάδας από κάποια συμβόλαια. Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι μικρός αυτός ο αριθμός.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν σίγουρα οι Ρούμπεν Πάρντο, Ντέιβιντ Μόμπεργκ-Κάρλσον, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς. Με τον τελευταίο το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια και ήδη έχει φύγει για Κόστα Ρίκα, με τους άλλους όμως θα χρειαστεί συζήτηση ή ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για να βοηθήσουν την κατάσταση.

  Ξύλο και των γονέων σε φιλικό Κ16 Εκουαδόρ - Αργεντινής (ΒΙΝΤΕΟ)

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία ακόμη κατηγορία παικτών με συμβόλαια, οι οποίοι ναι μεν είχαν συμμετοχές και μάλιστα αρκετές με την ομάδα, αλλά υπό προϋποθέσεις, ο Άρης θα ήθελε κάτι καλύτερο. Και οι προϋποθέσεις είναι καθαρά οικονομικές. Νέβεν Τζούρασεκ, Μπίργκερ Βερστράτε και Φράνκο Φεράρι είχαν ρόλο στον φετινό Άρη, κανείς τους όμως για πρώτη χρονιά, δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.

Και φυσικά… Μορόν

Βέβαια, όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, ότι και να λέμε για σχεδιασμό, αποφάσεις, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κτλ, τον πιο βασικό ρόλο σε όλες αυτές τις συζητήσεις, τον έχει ο Λόρεν Μορόν. Όχι σαν ποδοσφαιριστής, αλλά ως… μέλλον. Η κατάληξη της δικής του υπόθεσης θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Διότι αν ο Άρης τον πουλήσει, τότε θα έχει την οικονομική ευχέρεια-ρευστότητα να κάνει πιο εύκολα κάποιες κινήσεις.

Αν τον κρατήσει όμως, είναι υποχρεωμένος να χτίσει μία ομάδα γύρω από αυτόν.Με τον Ισπανό επιθετικό πάντως, δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα νεότερα, αφού το θέμα του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: sfina.gr

  Φόβος και τρόμος ο Πιερό! Φαρμάκι ο Κοϊτά - Εξαφάνισαν Ιωαννίδη και Τετέ

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: