Το πήρε πάνω του ο Ηλιόπουλος, φέρνει κορυφαίο όνομα – Επιστροφή στον ΠΑΟΚ!


Το πήρε πάνω του ο Ηλιόπουλος, φέρνει κορυφαίο όνομα – Επιστροφή στον ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Γεμάτο ειδήσεις είναι το ρεπορτάζ όλων των ομάδων το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά το φινάλε τής αγωνιστικής περιόδου είναι σαφές ότι το θερινό μεταγραφικό παζάρι και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο πάντα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης έχουν σήμερα την τιμητική τους, αφού υπάρχουν μικρά και μεγάλα ρεπορτάζ που δεν τα έχετε διαβασει πουθενά αλλού.

ΠΑΟΚ: Μακριά από τον Δικέφαλο βρίσκεται το μέλλον τού Τζόρτζιο Μπιάνκι, Ιταλού προπονητή τερματοφυλάκων που είχε μαζί του ο Λουτσέσκου στο κλαμπ της Θεσσαλονίκης. Η πρόταση της Φιορεντίνα δεν τον αφήνει αδιάφορο, όπως και η προοπτική να επιστρέψει στο σπίτι του, με τον σύλλογο να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Ήδη υπάρχει σενάριο που θέλει δύο ξένους αλλά και έναν Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων να βρίσκονται στη short list.

ΠΑΟΚ/1: Αλλά αυτό είναι ρεπορτάζ που μπορεί να το διαβάσατε κι αλλού. Αυτό που δεν διαβάσατε αλλού, είναι ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον Δικέφαλο ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αυτή τη φορά όμως για να πάρει θέση το τεχνικό τιμ! Το συμβόλαιο του 35χρονου έληξε με τον Δικέφαλο και δεν ανανεώθηκε αγωνιστικά. Αλλά οι Θεσσαλονικείς σκεφτονται να τον επαναφέρουν είτε ως πρώτο προπονητή τερματοφυλάκων είτε ως βοηθό του νέου προπονητή – Ειδικά αν αυτός είναι ξένος! Η εκτίμηση και η άριστη σχέση που έχει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, άλλωστε, ήταν που τον έφερε και τον διατήρησε τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Η ίδια εκτίμηση και άριστη σχέση μπορεί να τον φέρει ξανά πίσω, αλλα σε άλλο πόστο.

  "Καλύτερος ο Γιαζίτσι από Ουνάς - Η 11αδα του Μεντιλίμπαρ με Ατρόμητο"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει με τον Κάρμο και την παραμονή του στο Λιμάνι, καθώς άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από την παρουσία του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μόνο που η Πόρτο έχει βάλει οψιόν σε δυσθεώρητο ύψος για ελληνικό κλαμπ και οι Πειραιώτες θέλουν τον εκ νέου δανεισμό του με ένα σοβαρό ποσό ως ενοίκιο (τύπου 1,5 εκατ. ευρώ) και το ερχόμενο καλοκαίρι να δώσουν ένα λογικό ποσό (5-6 εκατ. ευρώ) ως υποχρεωτική οψιόν. Τυπικά, δηλαδή, η Πόρτο να πάρει, συνολικά, λιγότερα από τα μισά χρήματα από εκεινα που ζητάει τώρα. Θα το δεχτούν αυτό οι Πορτογάλοι, που είναι ικανοί να πουλήσουν καφέ σε Βραζιλιάνους και μακαρόνια σε Ιταλούς;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/1: Γιατί η πληροφορία που υπάρχει στα γραφεία τού sportdog από την Πορτογαλία, αναφέρει ότι η Λέστερ και η Γουλβς έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Κάρμο. Και θα μπορούσαν, ως αγγλικές ομάδες, να δώσουν καλά χρήματα για την απόκτησή του. Και ο Ολυμπιακός, άλλωστε, δεν σκόπευε να τον κρατήσει για πάντα στο ρόστερ του, αφού η περίπτωσή του είναι, τώρα που ξαναμπήκε δυνατά στον ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό χάρτη μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, ταμάμ για να κάνει το βήμα παραπάνω μέσα στα επόμενα χρόνια. Δύσκολα, λοιπόν, θα συμφωνήσουν οι Δράκοι για την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Εκτός αν το ενδιαφέρον από Αγγλία δεν γίνει συγκεκριμένο και με τα ποσά που θέλει η Πόρτο, οπότε δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει όντως μια συμφωνία με τους Πειραιώτες για συνιδιοκτησία (με ένα ποσό κοντά στα 6-7 εκατ. ευρώ από τους Ερυθρολευκους). Το μανατζερικό κανάλι που θέλει να τον “περάσει” στη Γουλβς (-το φετινό ή κάποιο από τα επόμενα καλοκαίρια!) είναι ανοιχτό τόσο για την Πόρτο όσο και τον Ολυμπιακό, οπότε μπορεί στο τέλος με αυτόν τον τρόπο να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

  "Γι’αυτό… κράζουν Ντέλια! Αλλαγές στο ντέρμπι - Πολυτέλεια τα χαφ του Άρη"

ΑΕΚ: Με την Ένωση ασχολείται διαρκώς τα τελευταία 24ωρα ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος, καθώς τόσο εκείνος όσο και οι στενοί του συνεργάτες έχουν αφιερωθεί στους Κιτρινόμαυρους. Μάλιστα υπάρχει ένα σενάριο που έρχεται να επιβεβαιώσει όσα ακούγονται για τον κύριο Ηλιόπουλο και αφορούν τόσο την οικονομική του επιφάνεια όσο και την αποφασιστικότητά του: Μέχρι τις αρχές τής ερχόμενης εβδομάδας, που έχει προγραμματίσει δική του συνέντευξη Τύπου, θέλει η ΑΕΚ να έχει ανακοινώσει μια σούπερ μεταγραφή. Τουλάχιστον μία, για την ακρίβεια. Ίδωμεν.

ΑΡΗΣ: Το όνομα του Άλεξ Κογιάδο, που συγκεκριμένο μανατζερικό κανάλι προσπαθούσε να τον “περάσει” και στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θέλει να τον “περάσει” στον Άρη. Πρόκειται για κλασσικό Ισπανό εξτρέμ, που σαφώς στην Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, υπέγραψε μαζί του η Μπέτις και 4-5 μέρες μετά τον έδωσε με δανεισμό (και χωρίς ενοίκιο) στην Αλ Ακντούντ. Μπορεί να τον δώσει τώρα στον Άρη; Σίγουρα ναι, αφού κάπως έτσι ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και ο Μορόν: Με την Μπέτις να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, αλλά τον παίκτη να παίζει στον Άρη. Γενικότερα ο Καρυπίδης έχει καλλιεργήσει εξαιρετικές σχέσεις στο ισπανικό ποδόσφαιρο και, τώρα, δρέπει τους καρπούς. Δηλαδή θα τον χαλουσε ένα σενάριο συνιδιοκτησίας τού Κογιάδο με τη Μπέτις και το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από μια σούπερ σεζόν με τον Άρη, να τον πουλήσουν για ένα πολύ καλό ποσό;

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: