Στο αστυνομικό τμήμα ο Κέντρικ Ναν για ενδοοικογενειακή βία!


Στο αστυνομικό τμήμα ο Κέντρικ Ναν για ενδοοικογενειακή βία!


Διαφ.

«Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων. Η σύζυγός του δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση αλλά ο εισαγγελέας είχε αντίθετη γνώμη και διέταξε τη σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου για τον Κέντρικ Ναν», γράφει το lawandorder.gr!

«Στον οδοντίατρο ο Ναν – Κανένα αυτόφωρο»

Πάντως, το sdna, αναφέρει πως ο Κέντρικ Ναν είναι στον οδοντίατρο για τα τρία σπασμένα δόντια του από τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και δεν υπάρχει κανένα αυτόφωρο.

«Αντιθέτως, μετά την κατάθεσή του αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα και αυτή την ώρα βρίσκεται στον οδοντίατρο, για να αποκαταστήσει τα σπασμένα δόντια του. Μάλιστα, από την αίθουσα του οδοντιατρείου ανέβασε και ένα πανηγυρικό story στο Instagram, αναφερόμενος στην «πράσινη» κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, την ώρα που τα δημοσίευματα έκαναν λόγο για σύλληψή του και αυτόφωρο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το ίδιο αναφέρει και το gazzetta.gr τονίζοντας πως ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος.

  Κίνηση με νόημα από ΑΕΚ! Ένα με τον κόσμο "δήμιος" του Παναθηναϊκού

Η ανάρτηση στο instagram

Λίγη ώρα αφού κυκλοφόρησε η είδηση για τον Κέντρικ Ναν και τη σύντροφο του, ο Αμερικανός γκαρντ πόσταρε μία πανηγυρική φωτογραφία με τον ίδιο, τον Κώστα Αντετοκούνπο, τον Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι, τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό γράφοντας στη λεζάντα: “Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο”.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: