ΑΕΚ: Γιατί έμεινε ο Χατζισαφί, η μεταγραφή αριστερού μπακ και ο Γιαννούλης


ΑΕΚ: Γιατί έμεινε ο Χατζισαφί, η μεταγραφή αριστερού μπακ και ο Γιαννούλης


Διαφ.

Έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές πως η ΑΕΚ θέλει να αναβαθμίσει κάποιες θέσεις της. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται. Ο Χατζισαφί τα τελευταία δυο χρόνια ήταν ουσιαστικά ο βασικός αριστερός μπακ της ΑΕΚ. Η παραμονή του δε σημαίνει ότι θα είναι και φέτος βασικός.

Ο Χατζισαφί έμεινε γιατί ο Αλμέιδα εκτιμά τον επαγγελματισμό του και γιατί είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μία σούπερ αξιόπιστη λύση σε πολλές θέσεις και όχι μόνο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Βασικός αριστερός μπακ για τη νέα σεζόν προορίζεται να είναι παίκτης που θα έρθει αυτό το καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι βασικός στόχος της ΑΕΚ. Ο Έλληνας διεθνής μπακ είναι ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό και ψάχνεται προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς να κλείσει τις… ελληνικές πόρτες που του έχουν ανοίξει. Το έχει τονίσει στην ΑΕΚ, αλλά και σε άλλες ελληνικές ομάδες που επίσης ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Υπάρχει σεβασμός και κατανόηση προς αυτή την επιθυμία του Γιαννούλη, από τις ελληνικές ομάδες και τον περιμένουν.

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

Τώρα η ΑΕΚ με την παραμονή του Χατζισαφί, αλλά και την παρουσία του Πήλιου, ουσιαστικά κερδίζει χρόνο για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της, που ξεκινά πολύ νωρίς. Κερδίζει χρόνο να περιμένει, ένα εύλογο, χρονικό διάστημα τον Γιαννούλη ή τον… οποιοδήποτε Γιαννούλη. Ο πήχης είναι ψηλά (και) για τη θέση του αριστερού μπακ. Τον Γιαννούλη ή παίκτη επιπέδου Γιαννούλη θέλει και θα πάρει η ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι για αριστερά και έχει χρόνο να περιμένει, ώστε να κλείσει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Αναβάθμιση θέσης είναι να κρατάς τον βασικό σου αριστερό μπακ (Χατζισαφί) που τα πήγε καλά τα τελευταία δύο χρόνια, να «χτίζεις» πάνω σε ένα νέο παιδί (Πήλιος) και να θες να πάρει βασικό αριστερό μπακ (Γιαννούλη ή παίκτη ίδιου επιπέδου). Και η ΑΕΚ έτσι δουλεύει για να αναβαθμίσει τις θέσεις που έχει ανάγκη.

Με απλά λόγια με τους Χατζισαφί και Πήλιο θα ξεκινήσει η ΑΕΚ προετοιμασία και θα δουλεύει προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Γιαννούλη ή κάποιον άλλο παίκτη που θα προορίζεται για βασικός αριστερός μπακ τη νέα χρονιά. Ο Χατζισαφί προορίζεται για μία σούπερ λύση όποτε χρειάζεται μέσα στη χρονιά, που ελπίζουν στην ΑΕΚ να είναι «φορτωμένη» με πολλούς αγώνες καθώς αυτό θα σημαίνει πως θα έχει καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Conference League.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: