Ο Ζέκα αναλύει Ιωαννίδη και τον… στέλνει στη Σπόρτινγκ!


Ο Ζέκα αναλύει Ιωαννίδη και τον… στέλνει στη Σπόρτινγκ!


Διαφ.

Ο έμπειρος μέσος υποστήριξε πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να προσαρμοστεί στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ στάθηκε στην πνευματικές δυνατότητες του συμπαίκτη του. Επίσης, τόνισε πως έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Γιόκερες.

Αρχικά, ο Ζέκα δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο: «Έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Γιόκερες. Είναι γρήγοροι παίκτες, πολύ δυνατοί. Ο Ιωαννίδης μπορεί επίσης να γυρίσει χαμηλά στο γήπεδο και του αρέσει να φεύγει στην αριστερή πλευρά και μετά να συγκλίνει και να σουτάρει. Είναι πολύ καλός τεχνικά, είναι δύσκολο να του πάρεις την μπάλα. Μπορεί να ντριμπλάρει πολύ καλά έναν ή δύο παίκτες. Το βάθος στην επίθεση είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βελτιώνεσαι συνεχώς, όμως νομίζω ότι θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή για τη Σπόρτινγκ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όντας στην ίδια ομάδα με αυτόν, θα πω ότι θα ήταν δύσκολο να τον χάσουμε, γιατί μας βοηθάει πολύ! Αλλά είναι επιλογή του Παναθηναϊκού και του ίδιου. Αν γίνει, η Σπόρτινγκ θα πάρει έναν δυνατό, γρήγορο και καλό τεχνικά παίκτη. Όταν αρχίσει είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, είναι πολύ δυνατός και έχει εξαιρετική σχέση με την μπάλα για το ύψος του. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ίσως μπορεί να βελτιώσει τις κεφαλιές του. Αν και δεν είναι το δυνατό του σημείο, έχει σκοράρει κάποια γκολ έτσι».

Επίσης, ο Ζέκα δήλωσε: «Του είπα ότι βαρέθηκα να τον βλέπω στα νέα στην Πορτογαλία. Αλλά δε με ρώτησε τίποτα για τη Σπόρτινγκ. Είναι πολύ προσεκτικός σε αυτές τις καταστάσεις, δε θέλει να δώσει την εντύπωση ότι ίσως σκέφτεται κάτι, ειδικά επειδή είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είναι καλό να τα κρατάς για τον εαυτό σου, μέχρι κάποια πράγματα να γίνουν. Φαντάσου να μη γίνει, τότε θα φαίνεται κακό, προστατεύεις τον εαυτό σου έτσι! Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, με καταπληκτικό χαρακτήρα. Είναι ένας άνθρωπος που θα τα πηγαίνει πολύ καλά με κάθε συμπαίκτη, είναι ευθύς και δημιουργεί εξαιρετικά αποδυτήρια. Πιστεύω ότι η προσαρμογή του θα είναι πολύ εύκολη. Είναι ένα παιδί που δεν τα παρατάει, είναι πολύ δυνατός πνευματικά. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα τότε ωριμάζει ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ δυνατός πνευματικά και σχετικά με την πίεση του να παίζεις στην Πορτογαλία, την έχει συνηθίσει παίζοντας στην Ελλάδα. Επίσης, είναι ο εκτελεστής της ομάδας στα πέναλτι, έχει πολύ καλές εκτελέσεις».

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: