European Football Fantasy 2024: Αξίζουν Μπαπέ και Κέιν;


European Football Fantasy 2024: Αξίζουν Μπαπέ και Κέιν;


Διαφ.

Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 24 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr.

Κάθε fantasy manager έχεις ένα προυπολογισμό 200 credits για να αγοράσεις 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου. Χρειάζεσαι δύο τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και ένας προπονητής για τη fantasy ομάδα σου.

Οι μονάδες που έχει κάθε παίκτης στη διάθεσή του αλλάζει με βάση την πραγματική απόδοση. Ο αρχηγός διπλασιάζει το σκορ του, ενώ οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο στο τέλος της αγωνιστικής παίρνουν 0 πόντους. Στο τέλος κάθε αγωνιστικής μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις παίκτες για να βελτιώσεις την ομάδα σου.

Κάθε γκολ μετράει, αφού παίρνεις βαθμούς και η επιλογή των επιθετικών πρέπει να γίνει με προσοχή και όλες τις παραμέτρους. Σίγουρα, τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό παπούτσι είναι ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Χάρι Κέιν. Όμως, αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα σου;

  Επεμβάσεις... ζωής από τον Σεβαλιέ κόντρα στην Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γάλλος φορ κοστολογείται με 28 credits και είναι ο πιο ακριβός του παιχνιδιού, ενώ ο Άγγλος στράικερ χρειάζεται 27 credits για να τον πάρεις στην fantasy ομάδα σου. Δηλαδή σύνολο 55 credits από το αρχικό 200άρι! Αν πάρεις τους δύο επιθετικούς αυτούς έχεις χαλάσει το 1/4 του μπάτζετ του και θα πρέπει να κάνεις φθηνότερες επιλογές στις άλλες γραμμές.

Είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν τους πάρεις ή όχι, αν και το σίγουρο είναι πως θα σου προσφέρουν βαθμούς…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: