Κίνηση ΠΑΟΚ για Μορόν – Οκτώ εκατομμύρια ζητάει ο Καρυπίδης!


Κίνηση ΠΑΟΚ για Μορόν – Οκτώ εκατομμύρια ζητάει ο Καρυπίδης!


Διαφ.

Την πώληση του Λορέν Μορόν με ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι έχουν βάλει ως στόχο οι άνθρωποι του Άρη, καθώς ο πεπειραμένος επιθετικός δεν ήρθε για βόλτα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι από τη Μπέτις.

Στα 30 του χρόνια ο Μορόν μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είχε συνολικά, 21 γκολ και 4 ασίστ με τους Κίτρινους, γεγονός που προφανώς έχει αποτελέσει καμπανάκι για πλήθος ομάδων. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει από την τουρκική Αντάλιασπορ, τη Φενέρ, τη Μπεσίκτας, την Τράμπζονσπορ, μέχρι την Κάντιθ και της Λας Πάλμας.

Ενώ από τη Θεσσαλονίκη υπήρξε η πληροφορία ότι και από τον ΠΑΟΚ ρώτησαν στην Μπέτις, την προηγούμενη ομάδα του, να μάθουν τι ακριβως ισχύει με την περίπτωσή του.

  Μεντιλίμπαρ: “Μόνο αν παλέψουμε για κάθε μπάλα θα κερδίσουμε τον Ατρόμητο”

Η διοίκηση του Θοδωρή Καρυπίδη, λοιπόν, φαίνεται ότι μετά τα σχεδόν 5 εκατ. ευρώ που πήρε από τη Σέλτικ το περασμένο καλοκαίρι για την παραχώρηση του Λουίς Πάλμα, θέλει το φετινό να κάνει ακόμα μεγαλύτερη πώληση. Μόνο που οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν, όπως αναφέρουν, ότι αυτό το ποσό (τα 8 εκατ. ευρώ δηλαδή) μπορούν να το βρουν μόνο στους Άραβες.

Είναι όμως αυτή η αλήθεια ή υπάρχει παραπλάνηση για τον τρόπο που επενδύουν τα χρήματά τους στο ποδόσφαιρο πια οι Άραβες; “Δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Μορόν. Αλλά μοιάζουν να είναι μυθεύματα τα περισσότερα από τα ρεπορτάζ που συνδέουν παίκτες από την Ελλάδα με πολλά χρήματα από αραβικές ομάδες. Σίγουρα τέτοιο ποσό μπορεί να δώσει η Αλ Κασίγια, του Μίτσελ, που όμως δεν χωράει εκεί ο Μορόν γιατί κυνηγάει τοπ ονόματα. Ο Τζέραρντ, για παράδειγμα, στην Αλ Ιτιφάκ, έχει ζητήσει παίκτες από τη Ρέιντζερς – Ενδεικτικό του ότι έχει ανέβει το επίπεδο στο πρωτάθλημα“, σχολίασε μέσω του sportdog o Δημήτρης Σιώρης, δημοσιογραφος με μεγάλη εμπειρία στο αραβικό ποδόσφαιρο.

  "Γι’ αυτό ήταν ακόμα ελεύθερος ο Παβλένκα - Να μη φοβάται πλέον ο ΠΑΟΚ"!

Ποιο ποσό θα μπορούσε να δαπανήσει μια ομάδα για τον Μορον, με βάση τα 20+ γκολ που πέτυχε φέτος; “Θα μπορουσε να δώσει κάποια ομάδα ποσό κοντα στα 3 εκατ. ευρω, σε Κατάρ και Εμιράτα που δίνουν ακόμα χρήματα. Αλλά παίρνουν κυρίως νεαρούς, που δεν έχουν παίξει στην Εθνική της χώρας τους, για να πάρουν την υπηκοότητα και να παίξουν στη δική τους Εθνική, ώστε να μην πιάνουν θέση ξένου“, συμπλήρωσε ο καλός συνάδελφος.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: