Έσκασε ΤΩΡΑ! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πώληση Πόνσε


Έσκασε ΤΩΡΑ! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πώληση Πόνσε


Διαφ.

Την πώληση του Εζέκιελ Πόνσε στους Χιούστον Ντάιναμο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο σύλλογος από το MLS είχε εκφράσει από τον Απρίλιο το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντινού στράικερ, ο οποίος επέστρεψε στην Ένωση το περασμένο καλοκαίρι, πληρώνοντας 3,5 Ευρώ την Έλτσε. Ο 27χρονος επιθετικός άργησε αλλά πήρε μπροστά στο μέσο της σεζόν και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 16 γκολ σε 38 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τη μετακίνησή του στις ΗΠΑ, η ομάδα του “Δικέφαλου” αετού θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό ανάμεσα στα 8,5 και 9 Εκατ. Ευρώ. Έτσι η μεταγραφή Πόνσε έγινε η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ΑΕΚ. Η προηγούμενη ακριβότερη πώληση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια όταν οι “κιτρινόμαυροι” πώλησαν τον Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ, έναντι 5 εκατ. Ευρώ.

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ φέρεται να δουλεύει κάποιες περιπτώσεις. Στο ρεπορτάζ ακούστηκαν ονόματα, όπως του Μπογέ, αλλά και ηχηρών περιπτώσεων όπως του Αργεντινού Λαμέλα και του Κολομβιανού Κόρντομπα. Τις τελευταίες ώρες παίζει και η περίπτωση του 29χρονου διεθνή Κροάτη, Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
  Ο Εν Νεσίρι φέρνει… χαμόγελα στον Ολυμπιακό
 

Διαβάστε επίσης: