“Πολύ κοντά Μακάμπι-Παναθηναϊκός, αγοράζει τον Μπράουν” – Πρόλαβε Ολυμπιακό


“Πολύ κοντά Μακάμπι-Παναθηναϊκός, αγοράζει τον Μπράουν” – Πρόλαβε Ολυμπιακό


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ιδανικά την σεζόν 2023/2024, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να κατακτά την Euroleague για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, και να πανηγυρίζει τον τίτλο της Basket League.

Ωστόσο, οι Πράσινοι δεν σταματούν εκεί και ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με τις τελευταίες πληροφορίες σε Ελλάδα και εξωτερικό να αναφέρουν πως βρέθηκε ήδη ο αντι-Βιλντόζα!

Ο Αργεντινός θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι και ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Λορέντζο Μπράουν, είδηση που επιβεβαίωσε πριν λίγο στο twitter του και ο Σωτήρης Βετάκης!

Ο 33χρονος Αμερικανός (με ισπανικό διαβατήριο) έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι μέχρι το 2025 και δεν μένει ελέυθερος όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει, ωστόσο οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ισραηλινούς για την αγορά του!

  Φοβερό σκηνικό με Ηλιόπουλο και τραγουδίστρια στο γήπεδο - "Μου είπε να..."

Η περίπτωσή του Λορέντζο Μπράουν προτάθηκε και απασχόλησε σοβαρά πάντως τα τελευταία 24ωρα και τον Ολυμπιακό, μετά την απόφαση του Μάικ Τζέιμς να παραμείνει στη Μονακό.

Ο Μπράουν αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, έχοντας αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Φενέρμπαχτσε, Ούνικς Καζάν και Μακάμπι, ενώ μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και την δημιουργία δίνοντας, βοήθειες στους Σλούκα κα Ναν. Την σεζόν που μας πέρασε, ο Μπράουν αγωνίστηκε με την Μακάμπι σε 38 αγώνες της Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ, σε 29,3 λεπτά συμμετοχής.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: