“Φορ με 22 γκολ, 9 ασίστ για ΠΑΟΚ – Ράθυμος αλλά ποιοτικός – Ζητά 4 εκατ.”!


“Φορ με 22 γκολ, 9 ασίστ για ΠΑΟΚ – Ράθυμος αλλά ποιοτικός – Ζητά 4 εκατ.”!


Διαφ.

Μια πολύ αποδοτική λύση έχει στη λίστα του ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του, καθώς οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Κιρίλ Ντέσερς – 29χρονος Βελγο-Νιγηριανό επιθετικό, που φέτος τα πήγε εξαιρετικα με τη φανέλα της Ρέιντζερς. 

Σε 54 εμφανίσεις με την ομάδα του πιστώθηκε 22 γκολ και 9 ασίστ (συνολικά, δηλαδή, συμμετείχε σε 30+ γκολ της Ρέιντζερς), έχει market value στα 4,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2027.

Η Ρέιντζερς τον απέκτησε με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από την Κρεμονέζε, κάτι που σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να τον ντύσει με τη φανέλα του.

 

Πλην της Σκωτίας και την Ιταλία έχει θητεία σε Βέλγιο και Ολλανδία, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ανδρών της Νιγηρίας αλλά και την U20 του Βελγίου. Το sportdog έψαξε λίγο περισσότερο την περίπτωσή του, επικοινωνώντας με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Αντωνίου που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Σκωτία

  Σώθηκε στο 91’ η Γιουνάιτεντ - Διέλυσε Ρέιντζερς η Λυών, γκέλα Ρόμα (Vid)

“΄Τους τάπωσε όλους ο Ντέσερς – 15 γκολ στην Ελλάδα – Μίνιμουμ 4 εκατ. ευρώ πουλάει η Ρέιντζερς”

“Είναι ειδική περίπτωση γιατί άρχισε πολύ στραβά τη χρονιά στη Ρέιντζερς, όλη η ομάδα άρχισε στραβά τη σεζόν. Ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος στο πρώτο δίμηνο-τρίμηνο. Δεν είχε βοηθήσει και αυτός τον εαυτό του, αλλά από τα μέσα της χρονιάς και μετά ανέβηκε πολύ και τους έχει ταπώσει όλους”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Είναι αντι-τουριστικός επιθετικός, φαίνεται λίγο ράθυμος, αλλά είναι ποιοτικός, βάζει την μπάλα γκολ με χίλιους τρόπους. 15 γκολ θα βάλει άνετα στην Ελλάδα αν έρθει”.

Πόσα χρήματα πιστεύεις ότι θα ζητούσε η Ρέιντζερς για την παραχώρησή του;

“Δεν θα ζητούσε λιγότερα από όσα έδωσε το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει, άρα κάπου 5 εκατ. ευρώ. Άντε, ίσως, να έπεφτε στα 4 εκατ. επειδή δεν έχει μεγάλη μεταπωλητική αξία. Αλλά έλεγαν ότι φέτος θα ανεβάσουν το μπάτζετ τους, πώς θα πουλήσουν παίκτη;”.

Οπότε δεν δίνει πιθανότητες να φύγει από την Ρέιντζερς;

  Καυγάς Μπαρτζώκα με Γιασικεβίτσιους - Τον κρατούσαν οι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

“Δε νομίζω να φύγει, προπονητή δεν έχουν αλλάξει, δεν βλέπω τον τρόπο να υπάρξει αλλαγή. Βασικός τον είχε διαρκώς ο Κλεμάν, αν δεν γίνεται κάτι συνταρακτικό θεωρώ ότι με αυτόν θα πάει βασικό και την επόμενη σεζόν”.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: