Νέος… Καμαρά ο Μεϊτέ για ΠΑΟΚ – “Φοβούνται” την ΑΕΚ, ιδανικός αντι-Ιμπόρα!


Νέος… Καμαρά ο Μεϊτέ για ΠΑΟΚ – “Φοβούνται” την ΑΕΚ, ιδανικός αντι-Ιμπόρα!


Διαφ.

Το “κόλπο” της Γκοντσάρεβα με τον Καμαρά θα πιάσει και με Μειτέ, που ζητάει το … συμβόλαιο του Ζίφκοβιτς και λέει πως περιμένει την… Σαουδική Αραβία; Μήπως υπάρχει και ελληνικός δάκτυλος για τον θηριώδη χαφ και είναι μονός ή διπλός; Θα έκανε για “αντί-Ιμπόρα”;

MΕΙΤΕ: Στις 20 Ιουνίου, την Πέμπτη δηλαδή, τελειώνει και το ντεντλάιν που του έχει δώσει η Μαρία Γκοντσάρεβα για να απαντήσει αν αποδέχεται ή όχι την πρόταση του ΠΑΟΚ (με την Μπενφίκα έτσι κι αλλιώς ο “δικέφαλος” τα έχει βρει). Κόλπο που έκανε και με τον Μαντί Καματά και της βγήκε!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας του έχουν προσφέρει σαφώς περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρνε πέρσι (1.200.000 ευρώ) αλλά όχι το… συμβόλαιο του Ζίφκοβιτς που ζητάει, δηλαδή +1.700.000 ευρώ!

  Σε αναμμένα... κάρβουνα με Φαμπιάνο στον Άρη - Τι περιμένει ο Βραζιλιάνος

H  πλευρά Μειτέ θέλει να περιμένει προτάσεις από την Σαουδική Αραβία -έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται – αλλά σε αυτή τη περίπτωση θα πάει μακριά η βαλίτσα, ίσως και μέχρι …20 Ιουλίου!

Ελληνικός… δάκτυλος στην υπόθεση Μειτέ  επισήμως δεν προκύπτει από κάπου. Βέβαια στη Τούμπα έχουν λόγους να υποπτευθούν την ΑΕΚ για κάτι τέτοιο, αλλά αγωνιστικά ο θηριώδης μέσος (παίζει και στο “6” και στο “8”) περισσότερο ταιριάζει/”κολλάει” στους “ερυθρόλευκους” .Μάλιστα στην μανατζερική πιάτσα λένε πως ο Μειτέ θα ήταν ιδανικός (και νεότερος) “αντί-Ιμπόρα! Με την Μπενφίκα έχει τις άκρες για να τα βρει… γρήγορα ο Ολυμπιακός κι αν τελικά ο παίκτης δεν απαντήσει στον ΠΑΟΚ και ο “δικέφαλος” αποσυρθεί από την υπόθεσή του, τότε κάλλιστα μπορούν να ασχοληθούν σοβαρά οι “ερυθρόλευκοι” με τον Ιβοριανό μέσο…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: