Εντυπωσιακή κίνηση των Δανών διεθνών υπέρ των γυναικών!


Εντυπωσιακή κίνηση των Δανών διεθνών υπέρ των γυναικών!


Διαφ.

Το καλό παράδειγμα έδωσαν οι παίκτες της Εθνικής Δανίας, αφού συμφώνησαν να μην αυξηθεί ο μισθός τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι και η ομάδα γυναικών θα πάρει τα ίδια λεφτά.

«Η ανδρική ομάδα επέλεξε να μην απαιτήσει καμία αλλαγή στους όρους της νέας συμφωνίας της.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα, που συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών των εθνικών ομάδων γυναικών. Έτσι, αντί να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες για τους ίδιους, οι παίκτες σκέφτηκαν να υποστηρίξουν την ομάδα γυναικών», δήλωσε ο Μίχελ Σαλ Χάνσεν, διευθυντής του συνδικάτου παικτών της Δανίας, σε δήλωση που δημοσίευσε η FIFPRO.

Η συμφωνία των διεθνών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας έχει τετραετή διάρκεια, έχοντας δεχθεί τη μείωση της ασφαλιστικής τους κάλυψης και αρνούμενοι την αύξηση των αποδοχών τους.

«Όταν παρουσιάσαμε το σχέδιο στην ομάδα διαπραγμάτευσης, η οποία αποτελούνταν από τους Αντρέας Κρίστενσεν, Τόμας Ντιλέϊνι, Κρίστιαν Έρικσεν, Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ, Σιμόν Κχιάερ και Κάσπερ Σμάιχελ, ήταν πολύ ευχαριστημένοι.

Αυτό ήταν που ήθελαν, έδειξε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη. Τους άρεσε η ιδέα να παρέχουν σε άλλες εθνικές ομάδες καλύτερες ευκαιρίες και συνθήκες», πρόσθεσε ο Μ. Σαλ Χάνσεν.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
  Σταματέλος: "Δεν ξέρω αν θα βρει ο Ελ Κααμπί τα συγκεκριμένα λεφτά"
 

Διαβάστε επίσης: