Ψάχνουν λύσεις Καρυπίδης, Μάντζιος – Τα θέματα που… καίνε στον Άρη


Ψάχνουν λύσεις Καρυπίδης, Μάντζιος – Τα θέματα που… καίνε στον Άρη


Διαφ.

Άρης: Αρκετά είναι τα ανοικτά μέτωπα που έχουν να διαχειριστούν στον Άρη, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν καθώς εκτός από την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χουλιάν Κουέστα και την επικύρωση της παραμονής του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία κανένα άλλο ζήτημα, από τα πολλά που υφίστανται, δεν έχει διευθετηθεί. Από μόνο του αυτό μεγαλώνει την αγωνία, κυρίως την αμφισβήτηση για τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο Άρης για την επόμενη μέρα.

Η απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικά καλοκαίρια, είναι δεδομένο ότι δίνει επιπλέον χρόνο στους Κιτρινόμαυρους αλλά ο χρόνος είναι εξαιρετικά πολύτιμος για να χάνεται και να μην αξιοποιείται. 

Και στον Άρη είναι φανερό ότι μέχρι τώρα μόνο χαμένος χαρακτηρίζεται ο χρόνος που έχει μεσολαβήσει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Εντός της εβδομάδας φημολογείται ότι θα αρχίσουν να τρέχουν κάποιες εξελίξεις και να κλείσουν τα πρώτα ανοιχτά μέτωπα. Δεν είναι και λίγα αυτά που πρέπει να γίνουν άλλωστε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Από τις αποδεσμεύσεις παικτών που αποτέλεσαν λανθασμένες επιλογές, τις πρώτες μεταγραφικές συμφωνίες με παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα και θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες, μέχρι τον επίσημο καταρτισμό του πλάνου προετοιμασίας. Αν όχι όλες, σχεδόν όλες οι ομάδες της Super League έχουν ανακοινώσει τα πλάνα της προετοιμασίας τους.

  Το χρυσωρυχείο της UEFA

Στον Άρη, που θεωρητικά ξεκινάει στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, βρίσκονται ακόμη στη διευθέτηση λεπτομερειών. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο έχουν ενημερωθεί να επιστρέψουν σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η προετοιμασία θα γίνει σε δύο στάδιο. Το πρώτο στην Πτολεμαϊδα και το δεύτερο στο εξωτερικό, με πιθανότερο προορισμό την Πολωνία, αν κι έγιναν επαφές και για αθλητικά κέντρα και σε άλλες χώρες. Λογικά μέσα στα επόμενα 24ωρα όλα αυτά θα ανακοινωθούν και επίσημα. Αναφορικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ και τις κινήσεις που θα γίνουν είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το ζήτημα των πωλήσεων και το διαθέσιμο μπάτζετ που θα έχει η ομάδα.

Επαφές πάντως γίνονται, με τον Άρη να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας (κυρίως) στην Ισπανία, όπου ήταν και ο βασικός λόγος του πρόσφατου ταξιδιού που έγινε. Αν όλα κυλήσουν βάσει πλάνου στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων και μαζί με αυτές προκύψουν και παραχωρήσεις παικτών με μεταγραφή, τότε εκτός απροόπτου, ο Άρης θα χρειαστεί μια καινούργια τουλάχιστον ενδεκάδα. Και μάλιστα με αρκετούς ποδοσφαιριστές που θα προορίζονται για το βασικό σχήμα.

  "Βαρίδι" 1.2 εκατ. σε Ολυμπιακό - Πρόβλημα με τον... ξεχασμένο Αμπουμπακάρ!

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: