Αυτόν δεν τον έλεγαν “τελειωμένο” από ΠΑΟΚ; – Υπογράφει νέο συμβόλαιο!

Δεν τον θεωρούσαν τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ; – Ανανέωσε το συμβόλαιό του!

Αυτόν δεν τον έλεγαν τελειωμένο από ΠΑΟΚ; – Υπογράφει νέο συμβόλαιο!


Διαφ.

Ο λόγος για την ανανέωση του Γιάννη Μιχαηλίδη που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν θα ισχύσει για πολύ ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη έχει ανοίξει την συζήτηση με την πλευρά του Γιαννιτσιώτη στόπερ για νέο συμβόλαιο και ίσως και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει παίξει σε 82 παιχνίδια με την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ (και άλλα δέκα με την δεύτερη ομάδα), έχει πετύχει 4 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ και είναι ένας παίκτης βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του που φυσικά είναι και επιθυμία όλων μέσα στην ομάδα, καθώς ο Γιαννιτσιώτης αμυντικός είναι πολύ αγαπητός, έχει τεράστιο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ και πρόσφατα είχε συγκινήσει τους πάντες αφιερώνοντας τον τίτλο στον αδικοχαμένο πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση το ισχύον συμβόλαιο ο Μιχαηλίδης αμείβεται με 370.000 ευρώ ετησίως, ενώ έχει και ένα μπόνους συμμετοχής 2.000 ευρώ ανά παιχνίδι.

  Ατακάρα από Μήτογλου: "Θα πλήρωνα να δω Aντετοκούνμπο εναντίον Ντόντσιτς"!

Πηγή: sfina.gr

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: