Euro 2024: Συνεχίζει με μάσκα ο Εμπαπέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευρώ 2024: Ο Εμπαπέ συνεχίζει να φοράει μάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Euro 2024: Συνεχίζει με μάσκα ο Εμπαπέ (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έπαθε κάταγμα στη μύτη στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Euro απέναντι στην Αυστρία, αλλά δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα του φτιάξουν μάσκα για να μπορέσει να συνεχίσει.

 

Η γαλλική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τα καθησυχαστικά νέα. Ο Εμπαπέ επέστρεψε στο προπονητικό στρατόπεδο της γαλλικής ομάδας, δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στο άμεσο μέλλον και θα του φτιάξουν μάσκα για να μπορέσει να παίξει.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιστρέφει στη συγκέντρωση της γαλλικής ομάδας. Υπέστη κάταγμα στη μύτη κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα Αυστρία-Γαλλία που έγινε αυτή τη Δευτέρα στο Ντίσελντορφ. Ο Γάλλος αρχηγός νοσηλεύτηκε αρχικά από το ιατρικό προσωπικό και τον γιατρό Franck Le Gall, ο οποίος διέγνωσε σπασμένη μύτη. Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια ακτινολογικών εξετάσεων στο νοσοκομείο του Ντίσελντορφ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στο βασικό καμπ της γαλλικής ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα λάβει θεραπεία, αλλά δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αμέσως επόμενο διάστημα. Θα γίνει μια μάσκα ώστε το νούμερο 10 της γαλλικής ομάδας να περιμένει την επιστροφή του στους αγώνες μετά από μια περίοδο αφιερωμένη στη θεραπεία, αναφέρει η ανακοίνωση.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
  Μάχες "Δαβίδ" εναντίον "Γολιάθ" σήμερα για το Euro 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: