Ατάκα-“φωτιά” από Μπράουν: “Έτσι θα περνούσαμε εύκολα τον Παναθηναϊκό”!


Ατάκα-“φωτιά” από Μπράουν: “Έτσι θα περνούσαμε εύκολα τον Παναθηναϊκό”!


Διαφ.

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισραήλ μίλησε για τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Μας έλειπε ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Πιστεύω πως με τον Μπόλντγουιν θα είχαμε εύκολα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και φτάσαμε τη σειρά σε πέντε ματς. Είναι κρίμα που δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί που θέλαμε στην Ευρωλίγκα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα», τόνισε ο 34χρονος γκαρντ.

«Ο Κάτας κορυφαίος προπονητής στη Euroleague»

Ο νατουραλιζέ με την Εθνική Ισπανός θεωρεί πως και ο Κάτας έπρεπε να ήταν στη θέση του Αταμάν που αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη διοργάνωση

  "Ψήνεται" μεταγραφή 2 εκατομμυρίων στον ΠΑΟ - Συμβόλαιο μέχρι το 2027!

«Πιστεύω πως ο Κάτας έπρεπε να είχε αναδειχθεί προπονητής της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ίσως δεν βγήκε για λόγους πολιτικής. Δεν ξέρω γιατί, πάντως αυτό που έκανε φέτος ήταν απλά φανταστικό», είπε.

Για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μέσα στη σεζόν: «Ήταν δύσκολα. Για τρεις μήνες δεν ήξερε κανείς τι ακριβώς είχα και κάποιοι φίλαθλοι έλεγαν πως δεν ήμουν αφοσιωμένος στην ομάδα. Μου ήταν δύσκολο ακόμη και να σηκώνομαι από το κρεβάτι κάθε μέρα, γιατί είχα ένα πρόβλημα στη μέση. Κι όμως συνέχισα να παίζω και προσπαθούσα, γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα. Αν δεν ήμουν τραυματίας, όλα θα ήταν διαφορετικά».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: