Η διαφορά Παναθηναϊκού-Σπέτσια για Ντραγκόφσκι


Η διαφορά Παναθηναϊκού-Σπέτσια για Ντραγκόφσκι


Διαφ.

Το «calciospezia.it» αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ντραγκόφσκι και την αγορά που προσπαθεί να πετύχει από την Σπέτσια ο Παναθηναϊκός, εξηγώντας ότι υπάρχει ακόμα μια μικρή απόκλιση ανάμεσα στα χρήματα που προσφέρουν οι Πράσινοι κι αυτά που αξιώνουν οι Ιταλοί, όμως η διαφορά μπορεί να καλυφθεί και με την μορφή μπόνους.

«Επιβράδυνση στην μόνιμη μετακίνηση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό. Η προσφορά ύψος 2 εκατ. ευρώ που έχει παρουσιαστεί από την ελληνική ομάδα για τον Πολωνό τερματοφύλακα δεν πείθει εντελώς την Σπέτσια, που περιμένει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ από τους Αθηναίου, με μια έκπτωση σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε σχέση με την οψιόν των 3.5 εκατ. ευρώ που συμφωνήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς και των απαιτήσεων μπορεί να καλυφθεί με κάποια μπόνους, εάν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα φτάσουν συγκεκριμένους στόχους. Ένα άλλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι είναι οι προμήθειες που ζητάει ο ατζέντης του Ντραγκόφσκι: ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ακόμα κάτι προς διαπραγμάτευση» αναφέρεται χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
  Ποιες αλλαγές; Πλασεδάρα από Φεράν Τόρες για το 1-0 της Ισπανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: