Νέο σενάριο από Ιταλία: “Συμφώνησε με Ιωαννίδη η Μπολόνια”!


Νέο σενάριο από Ιταλία: “Συμφώνησε με Ιωαννίδη η Μπολόνια”!


Διαφ.

Στο παιχνίδι της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη και η Μπολόνια, μετά την Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα “corrieredellosport.it”, η ιταλική ομάδα που βγήκε φέτος στο Champions League, έχει συμφωνήσει με τον Έλληνα στράικερ του Παναθηναϊκού, προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για μία ακόμα χρονιά.

Το δημοσίευμα εξηγεί πως οι Πράσινοι αξιώνουν 25 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Ιωαννίδη, ενώ γίνεται αναφορά και στην πρόταση της Ίπσουιτς που απορρίφθηκε από το Τριφύλλι πριν λίγες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι διεθνής άσος δεν παραχωρείται και έχει κεντρικό ρόλο στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο.

«Η Μπολόνια έχει επιλέξει τον Φώτη Ιωαννίδη, έναν 24χρονο επιθετικό από τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα. Ο Τζιοβάνι Σαρτόρι και ο Μάρκο Ντι Βάιο έφτασαν χτες το πρωί σε συμφωνία με τον παίκτη μέσω μιας βιντεοκλήσης, αφού την προηγούμενη Πέμπτη ο Ανδρέας Νινιάδης, μάνατζερ του Ιωαννίδη, πέρασε όλη την μέρα στο Καστελντεμπόλε, κάνοντας αρκετή δουλειά.

Για τον επιθετικό που γεννήθηκε στην Αθήνα και αναδείχθηκε στον Λεβαδειακό, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέτυχε 15 γκολ στο Πρωτάθλημα, 2 στο Champions League, 5 στο Europa League και 1 στο Κύπελλο, η Μπολόνια έχει ετοιμάσει τετραετές συμβόλαιο με οψιόν για μια πέμπτη χρονιά.

Τώρα όμως να είστε προσεκτικοί, γιατί από την μία πλευρά οι “ροσομπλού” έχουν ήδη βρει την λύση τόσο για τον μισθό, όσο και για την διάρκεια του συμβολαίου του Ιωαννίδη, αλλά από την άλλη πλευρά οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό άρχισαν πριν λίγες ημέρες και είναι περίπλοκες και μακριές, γιατί ο Παναθηναϊκός ζητάει 25 εκατ. ευρώ και δεν θέλει να ακούσει μικρότερες προτάσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ιταλικό δημοσίευμα.

  "Σκάνε" εξελίξεις με Στρακόσα στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: