Αυτή η διαφορά με Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα για Κεντζιόρα


Αυτή η διαφορά με Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα για Κεντζιόρα


Διαφ.

Δεν κυλούν όπως θα ήθελαν οι εξελίξεις με τον Σουαλιχό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, υπογράμμισε ότι το κυρίαρχο θέμα στον οργανισμό των Θεσσαλονικιών είναι του Γάλλου μέσου και μέχρι την Παρασκευή (14/06) και το Σάββατο (15/06) έβγαινε προς τα έξω ένα θετικό κλίμα πως θα μπορέσουν να τα βρουν οι δύο πλευρές.

Ωστόσο, όπως τόνισε τα τελευταία 24ώρα οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» είναι επιφυλακτικοί έως και απαισιόδοξοι, αφού δεν έχουν γίνει βήματα προόδου, με τον Μεϊτέ να απαιτεί ετήσιο συμβόλαιο 1,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» κυμαίνονται στα 1,3 με 1,5 εκατ. ευρώ.

Ξεκαθάρισε πως τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ κινεί τα νήματα για να έχει έτοιμες επιλογές αντικατάστασης του Μεϊτέ, ενώ τα δεδομένα για την περίπτωση του Κεντζιόρα είναι τελείως διαφορετικά.

  Μένει στον Ολυμπιακό; Αποκάλυψη Γουίλιαμς-Γκος με... καρφιά (ΦΩΤΟ)

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι στον ΠΑΟΚ θα κάνουν υπομονή και έχουν την πεποίθηση πως θα καταφέρουν να τον κρατήσουν το ρόστερ τους, κάτι που δείχνει το γεγονός πως δεν υπάρχει λίστα με πιθανούς αντί-Κεντζιόρα αυτή τη στιγμή.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: