3 εκατ. με signing bonus o Λαμέλα- Μίλησε με Αλμέιδα, στη λίστα και του ΠΑΟ


3 εκατ. με signing bonus o Λαμέλα- Μίλησε με Αλμέιδα, στη λίστα και του ΠΑΟ


Διαφ.

ΛΑΜΕΛΑ: Εννοείται πως είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση παρότι η ΑΕΚ έχει… μεγάλο μέσον, τον Ματίας Αλμέιδα. Ο 32χρονος παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή  έχει ετήσιες απαιτήσεις που μίνιμουμ δεν πέφτουν από τα 3.000.000 ευρώ συν το υψηλό signing bonus ως ελεύθερος. Δεν βιάζεται όμως,να κλείσει σε ομάδα, άρα είναι μια υπόθεση που θέλει τον χρόνο της.  Έχει ήδη προτάσεις κι από Τουρκία (Γαλατά, Μπεσίκτας) κι από Βραζιλία κι από Ιταλία (Φιορεντίνα, Πάρμα) κι από ΜLS κι από το Μεξικό. Δεδομένα ο Αλμέιδα επιχείρησε να τον ψήσει για την ΑΕΚ, μιλώντας απευθείας μαζί του ( και όχι μόνο μια φορά). Όπως δεδομένα νωρίτερα  ήταν και στην μεταγραφική λίστα του Φατίχ Τερίμ για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε από το ίδιο μανατζερικό κανάλι που είχε επαφή ο Τούρκος πρώην κόουτς του τριφυλλιού, ο Λαμέλα προτάθηκε  στις δυο μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης!

  Αντίστροφη μέτρηση για Φονσέκα στη Μίλαν – Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα

ΦΟΦΑΝΑ: Όταν αποκαλύψαμε πως η ΑΕΚ (προ εποχής Ηλιόπουλου) ασχολούταν με τον δανεισμό του πανάκριβου μέσου της Άλ Νασρ, αρκετοί το βρήκαν… ανέκδοτο και χλεύασαν.

Για να ακολουθήσουν βεβαίως μετά την πώληση της ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη, δημοσιεύματα  τα οποία δεν διαψεύστηκαν και ήθελαν τους κιτρινόμαυρους να παλεύουν την περίπτωση Φοφανά. Απλώς να συμπληρώσουμε αυτό που κυκλοφορεί στην ελληνική μανατζερική πιάτσα και θέλει τον Ράφικ Τζιμπουρ (agent πλέον) να κινεί τα νήματα αυτής της υπόθεσης. Θυμίζω πως κάποια ΜΜΕ είχαν βιαστεί μετά την αγορά της ΑΕΚ, να προδικάσουν πως ο Τζιμπουρ θα αναλάμβανε πόστο στους κιτρινόμαυρους. Παρασυρόμενοι ίσως από την πολύ καλή σχέση του Αλγερινού με ξάδερφο του Ηλιόπουλου (ιδιοκτήτη του “Πρυτανείου”), που ήταν κοντά στην διοίκηση Δημητρέλου…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: