Τέιτουμ: Δεν ήθελε να γίνει πατέρας και τώρα κλαίει με τον γιο του αγκαλιά


Τέιτουμ: Δεν ήθελε να γίνει πατέρας και τώρα κλαίει με τον γιο του αγκαλιά


Διαφ.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Τέιτουμ έγινε πρωταθλητής του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μετά τον αγώνα που του έδωσε το δαχτυλίδι, τα συναισθήματα τον ξεπέρασαν πλήρως.

Όταν ο διαιτητής σφύριξε, έπεσε στο πάτωμα και έκλαψε. Και μετά ήταν ο Jason Tatum Jr.! Την παράσταση έκλεψε ο εξάχρονος γιος του.

«Τι θα πουν τώρα;», είπε ο Τέιτουμ αρχικά μετά το παιχνίδι, αναφερόμενος σε όλους όσοι τον επέκριναν για τα επτά χρόνια που είναι στο πρωτάθλημα, και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα τελευταία επτά χρόνια ήταν τρενάκι. Έπρεπε να ακούω όλες τις βλακείες που έλεγαν οι άνθρωποι για μένα».

 

Ο μικρός Τζέισον Τζούνιορ είναι παιδί μιας σχέσης με μια από τις αγαπημένες του στο κολέγιο και γεννήθηκε το 2017. Τον βοήθησε να πάρει αυτόν τον τίτλο.

  Ξεκάθαρος ο Ντέμης: Αυτός είναι ο καλύτερος παρτενέρ του Έσε στον Ολυμπιακό

«Το να γνωρίζω ότι υπάρχει μια εξάχρονη εκδοχή του εαυτού μου που παρακολουθεί ό,τι κάνω και ότι πρέπει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, μου έχει διδάξει ένα αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να προσέχω πάντα τι κάνω γιατί είναι πάντα παρακολουθώ», είπε ο Τέιτουμ μετά το παιχνίδι.

Όποια απόφαση κι αν ήθελα να πάρω, έπρεπε να τον φροντίσω. Δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα. Θα είμαι ο πρώτος που θα πω ότι δεν ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας , αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είμαι πατέρας», είπε.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: