Αποκάλυψη από Ιταλία για ΠΑΟ, Ντραγκόφσκι – Τότε οι οριστικές αποφάσεις


Αποκάλυψη από Ιταλία για ΠΑΟ, Ντραγκόφσκι – Τότε οι οριστικές αποφάσεις


Διαφ.

Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι: Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τον Πολωνό τερματοφύλακα, όμως ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις λόγω της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει με τη Σπέτσια, με ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με την ιταλική ομάδα να αναφέρει ότι η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει οριστικά την Τετάρτη (19/6).

«Ο κύκλος τελειώνει στην υπόθεση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι και την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Μια απόφαση αναμένεται σήμερα, ελπίζουμε θετική, από τους υπεύθυνους του αθηναϊκού κλαμπ.

Η αρχική οψιόν για τα δικαιώματα του παίκτη στον δανεισμού του Ιανουαρίου ήταν στα 3.5 εκατ. ευρώ. Φαινόταν ότι οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να φτάσουν τουλάχιστον στα 2.5 εκατ. ευρώ, όμως η τελευταία προσφορά που παρουσιάστηκε στην Σπέτσια ήταν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Η απόσταση μεταξύ της πρότασης και των απαιτήσεων θα μπορούσε να καλυφθεί με κάποια μπόνους που θα συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία για τον Πολωνό γκολκίπερ» αναφέρει χαρακτηριστικά το «calciospezia.it» για τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι.

  Υπέγραψε στον Ολυμπιακό με... εντολή Μπαρτζώκα - 5ετες συμβόλαιο (ΦΩΤΟ)
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: