Ατάκες Λουτσέσκου για Καμαρά, Μεϊτέ και Κεντζιόρα


Ατάκες Λουτσέσκου για Καμαρά, Μεϊτέ και Κεντζιόρα


Διαφ.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε την Τετάρτη (19/6) ο Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν απέφυγε να κάνει κάποιες δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τους Μαντί Καμαρά και Σουαλιό Μεϊτέ, για να πει σχετικά με τον πρώτο: «Τον αποκτούμε γιατί είναι κεντρικός χαφ και μέχρι στιγμής έχουμε χάσει δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Έχει ποιότητα, έχει εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορώ να πω πως έχει περισσότερη εμπειρία από το παρελθόν, τον βοήθησε και το πέρασμά του από τη Ρόμα, είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει με την ποιότητά του. Άλλωστε, τον πήραμε γιατί έχουμε χάσει παίκτες σε αυτή τη θέση».

Για τον Μεϊτέ ανέφερε: «Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Μιλάω για την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουμε τώρα και τώρα δεν είναι εδώ. Θα τον ήθελα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει υψηλή ποιότητα στο ρόστερ, γιατί μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά με τρεις διοργανώσεις και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες.

Είδατε πέρσι πόσα ματς παίξαμε και το rotation ήταν αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε μια απαιτητική σεζόν. Γι’ αυτό και λέω πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ποιοτικές λύσεις».

  Παλαίμαχος ΠΑΟ: “Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα” - Ατάκα για Ιωαννίδη

Σε ό,τι αφορά τον Τόμας Κεντζιόρα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα παραμείνει στους πρωταθλητές, λέγοντας σχετικά: «Θα πω και πάλι πως θα είμαι ο πιο χαρούμενος αν έχω τον Μεϊτέ σύντομα και ειδικά τώρα που γνωρίζει την ομάδα, έχει μάθει την ομάδα και θα είναι καλύτερος μετά από μια εκπληκτική χρονιά. Μας έδωσε πολλά. Θέλω να είναι εδώ, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος. Προφανώς και είμαι αισιόδοξος για τον Κεντζιόρα, ένας επαγγελματίας άριστος που δεν είχε τραυματισμό, που βοήθησε τα μέγιστα. Απλά θεωρώ πως είναι πιθανόν να είναι εδώ την επόμενη εβδομάδα ο Κεντζιόρα και είμαι αισιόδοξος πως θα έρθει πίσω».

Τέλος, για την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια, επισήμανε: «Προφανώς, τον αγαπώ αυτόν τον παίκτη και του το έχω πει και χαίρομαι που έμεινε και μιλήσαμε ήδη μαζί μετά την απόφαση να μείνει. Όμως, πρέπει να ευχαριστήσω και τον Ιβάν Σαββίδη που πήρε μια δύσκολη απόφαση να μην πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αν και η προσφορά ήταν πολύ μεγάλη.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Κωνσταντέλιας είναι top παίκτης, μεγάλο ταλέντο και δεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής που χαίρεται το ποδόσφαιρο, αλλά ποδοσφαιριστής που χαίρεται να κερδίζει και αυτό είναι η μεγάλη πρόοδος που έχει κάνει. Περιμένω και άλλους παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο, γιατί μας περιμένει μια μεγάλη και απαιτητική χρονιά με πολλές απαιτήσεις».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: