“Καρφάκι” από Θεσσαλονίκη – “Αυτό έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ με τα διαρκείας”!


“Καρφάκι” από Θεσσαλονίκη – “Αυτό έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ με τα διαρκείας”!


Διαφ.

Παράλληλα, με αφορμή τη πρόσφατη κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, σχολίασε τους πιθανούς αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: 

Για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη τα εισιτήρια διαρκείας: «Τα λάθη πάντα συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ! Τα διαρκείας έπρεπε να κυκλοφορήσουν την επόμενη μέρα αφότου πήρες το πρωτάθλημα. Στην καψούρα του επάνω θα αγοράσει διαρκείας. Αυτά είναι σοβαρά λάθη… Αλλά αυτή είναι η γνώμη μας, εμείς απλά την εκφράζουμε.» 

Για την κλήρωση του Champions League και τις δύο πιθανές αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης: «Και οι δύο ομάδες είναι αδύναμες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσει και με τις μεταγραφές, για να ξεκινήσουν όλοι οι παίκτες προετοιμασία μαζί. Θα περάσουμε, έχουμε καλή ομάδα!

 Ελπίζω να μείνει και Μειτέ. Παίρνοντας και τον Καμαρά βέβαια μπορεί να περισσεύει. Πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι που να θέλει ο Λουτσέσκου, αλλά θέλει και δικά μας παιδιά. Πιστεύω θα περάσουμε, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα. Αλλά να μην αναπαυτεί, το θέμα είναι να γίνει μια σωστή προετοιμασία και να δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναβαθμιστεί και έχει πάει ένα βήμα παραπάνω».

  Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: "Τσακωμένη" με το γκολ η Ρεάλ Σοσιεδάδ! (Highlights)
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: