Έδιωξαν πασίγνωστο streamer από το γήπεδο! Δεν μπορούσε να δει τον Ρονάλντο


Έδιωξαν πασίγνωστο streamer από το γήπεδο! Δεν μπορούσε να δει τον Ρονάλντο


Διαφ.

Ο streamer προσπάθησε να συναντήσει Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Τσεχία, αλλά ένας αστυνομικός τους αρνήθηκε τη διέλευση.

Ο I ShowSpeed ​​είναι ένας πολύ γνωστός streamer στο κόσμο και γίνεται συνεχώς viral. Κάνει τρελά πράγματα και όλοι απολαμβάνουν να βλέπουν αυτά που έρχεται.

Ένα από τα πιο επαναλαμβανόμενα θέματα στις ζωντανές του εμφανίσεις είναι το να ακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι μεγάλος θαυμαστής του Πορτογάλου σταρ, και συμπεριφέρεται ως τέτοιος, δείχνοντας τη στοργή του για αυτόν και ακολουθώντας τον παντού. Αυτή τη φορά πήγε στη Γερμανία για να τον δει στο Euro 2024, αλλά δεν τελείωσε όπως περίμενε .

Σωματοφύλακες, κάμερες και φίλοι τον συνοδεύουν πάντα. Αυτό κάνει τη μετακίνηση στα γήπεδα περίπλοκη. Και σε αυτή την περίπτωση είχαν μια απροσδόκητη κατάσταση. Κανονικά τους άφηναν πάντα να βρίσκονται στις VIP περιοχές και να κυκλοφορούν ελεύθερα , αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν έτσι.

  Αρχίζει το ματς, αδειάζουν οι δρόμοι - Τα φώτα στο Άρης-Ολυμπιακός απόψε

Προφανώς κάποιος έχει πάρει την απόφαση να τους διώξει από το γήπεδο. Ο Speed ​​και η ομάδα του έφευγαν από το χώρο των αποδυτηρίων μέσω του πάρκινγκ, ενώ ο streamer δεν καταλάβαινε τι γινόταν.

Τελικά, ο Speed ​​είδε το λεωφορείο της εθνικής ομάδας να φεύγει, επιβεβαιώνοντας τους φόβους του: έμεινε χωρίς να δει το είδωλό του την πρώτη μέρα του Euro και φαινόταν πολύ θυμωμένος: «Δεν μπορεί να έχασα την ευκαιρία να δείτε τον εξαιτίας αυτών των αστυνομικών.» 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: