Νέα πρόταση της Τράμπζονσπορ για Μουκουντί – Ενδιαφέρον από…


Νέα πρόταση της Τράμπζονσπορ για Μουκουντί – Ενδιαφέρον από…


Διαφ.

Σύμφωνα με το «takagazete» της Τουρκίας, η ομάδα της Τραπεζούντας θέλει διακαώς την απόκτηση του Αρόλντ Μουκουντί, καθώς γράφεται πως αναζητά νέα πρόκληση για την καριέρα του.

«Η πρώτη προσφορά της Τράμπζονσπορ για τον Μουκουντί απορρίφθηκε μετά το αίτημα του ίδιου να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο τουρκικός σύλλογος παραμένει αποφασισμένος για αυτή τη μεταγραφή και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ . Ενώ οι λεπτομέρειες της ένταξης του Μουκουντί στην Τράμπζονσπορ αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, αναφέρεται ότι ο τουρκικός σύλλογος εργάζεται σε μια νέα στρατηγική για να αυξήσει την προσφορά του.

Και άλλοι σύλλογοι όπως η Φερεντσβάρος της Ουγγαρίας έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον ως εναλλακτική λύση για τον Καμερουνέζο, αλλά ο παίκτης είναι θετικός για την Τράμπζονσπορ και ελπίζει να αναζωογονήσει την καριέρα του με μια νέα πρόκληση. Η κατάσταση αυτή δίνει θετική ώθηση στη μεταγραφή του.

Αναφέρεται επίσης ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μαρσέιγ για τον Σαμουέλ Γκιζότ και αν μπορέσει να κάνει αυτή τη μεταγραφή , η Ένωση μπορεί να αποδεσμεύσει τον Μουκουντί», γράφει το τουρκικό δημοσίευμα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: