Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης για Φαμπιάνο! Οι πιθανότητες παραμονής


Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης για Φαμπιάνο! Οι πιθανότητες παραμονής


Διαφ.

Άρης: Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Φαμπιάνο, αλλά με τους δικούς του οικονομικούς όρους. Για την ακρίβεια λίγο καλύτερους από αυτούς που αρχικά είχαν προταθεί, σίγουρα όμως όχι συνολικά τις απαιτήσεις του Βραζιλιάνου.

Η παρουσία του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη για κοινωνική υποχρέωση, έδωσε τη δυνατότητα για μία επαφή, μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με τους ανθρώπους του Άρη.

Το γεγονός και μόνο πως ο Φαμπιάνο κάθεται και το συζητάει δείχνει από τη μία ότι προφανώς δεν έχει κλείσει την πόρτα στον Άρη, αλλά από την άλλη είναι κι ένα σημάδι ότι ακόμη δεν έχει στα χέρια του την πρόταση που ψάχνει. Και με τα οικονομικά δεδομένα που θέτει, το πιο πιθανό είναι τα χρήματα που αναζητά να έρθουν μόνο από ομάδες στην Αραβία.

  Έκπληξη με Τρίσταν Βούκσεβιτς

Την ίδια ώρα όμως και ο Άρης δείχνει στον Βραζιλιάνο ότι τον  θέλει, αλλιώς οι συζητήσεις θα είχαν ήδη σταματήσει. Το “θα ανέβω λίγο, αλλά πέσε κι εσύ”, μπορεί να μην ειπώθηκε με αυτά ακριβώς τα λόγια, όμως ήταν το νόημα της κουβέντας και με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί πλέον όλα έχουν φτάσει στο σημείο μιας απόφασης. Αυτής που θα πάρει ο Φαμπιάνο.

Ο τελευταίος σε δέκα μέρες μένει και τυπικά ελεύθερος κι έχει μπροστά του παραπάνω από δύο μήνες για να βρει ομάδα. Αυτή είναι μία επιλογή που θα πρέπει να κάνει. Να περιμένει ή να αποδεχθεί αυτό που έχει στα χέρια του, δηλαδή την πρόταση του Άρη;

Λογικά οι Κιτρινόμαυροι θα περιμένουν λίγο, όχι όμως για πολύ ακόμη, διότι θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν. Η ουσία όλων αυτών που αναφέρουμε είναι οι εξής: με το νόμο των πιθανοτήτων, ναι υπάρχουν για να συνεχίσει στα Κιτρινόμαυρα ο Φαμπιάνο.

Πηγή: sfina.gr

  Αποθέωσε Γιάννη ο Μήτογλου: "Ήταν παντού σήμερα! Ήταν εκπληκτικός" (vid)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: