Τι εννοούσε ο Ραζβάν για Κωνσταντέλια – Η σύγκριση Μεϊτέ με Καμαρά, Μίσιτς

Τι είχε στο νου του ο Ραζβάν για την Κωνσταντέλια – Η σύγκριση μεταξύ του Μεϊτέ και του Καμαρά, Μίσιτς

Τι εννοούσε ο Ραζβάν για Κωνσταντέλια – Η σύγκριση Μεϊτέ με Καμαρά, Μίσιτς


Διαφ.

Τάσος Τασιόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ και για τον Κωνσταντέλια, ο επί σειρά ετών αμυντικός της ομάδας ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για τις μεταγραφές του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και την περίπτωση του Μεϊτέ.

Είναι μια δήλωση ενός ανθρώπου που ξέρει το ποδόσφαιρο. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα τεράστιο ταλέντο που αγαπά το ποδόσφαιρο. Ο Λουτσέσκου εννοεί πως προφανώς θα είναι ο ηγέτης της ομάδας, πιο ώριμος από ποτέ. Το ιδεατό είναι να απολαμβάνει ο νεαρός το ποδόσφαιρο και παράλληλα να παίρνει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Υπάρχουν στιγμές που αυτό δεν μπορεί να συνδυαστεί.

Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια, ίσως και για λόγους τακτικής, όπου τότε θα μιλήσει η καρδιά του Πρωταθλητή. Το βασικό είναι να συνδυαστεί το καλό θέαμα και το αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να πας για Πρωτάθλημα, κάνεις ταμείο. Πολλές φορές χρειάζεται ο σκοπός, ακόμη και η νίκη με σκορ 1-0 είναι απαραίτητη.Όσο για το γκάλοπ που βάλατε για τον Μειτέ και τον Μίσιτς, στο ερώτημα αυτό, θα πω ότι είναι πολύ κοντά αυτοί οι δύο παίκτες. Ο Μειτέ με είχε εντυπωσιάσει σε ορισμένα παιχνίδια. 

Ήταν κυριαρχικός στα περισσότερα ματς. Ψηφίζω… λίγο παραπάνω τον Μειτέ. Είναι σημαντικός παίκτης, αλλά μπορεί να βρει λύσεις ο ΠΑΟΚ. Όμως πρέπει να αναφέρουμε πως είναι περισσότερο ομάδα ο Δικέφαλος. Δεν στηρίζεται δηλαδή σε έναν παίκτη. Σε σύγκριση με τον Καμαρά, ο Μειτέ είναι ένα κλικ πιο πάνω. Και οι δύο πάντως είναι σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι σημαντικό, είπε ο Τάσος Τασιόπουλος.

  Κόλπο... γκρόσο Γκουαρντιόλα! Κοντά σε σημαντική μεταγραφή η Σίτι

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: