Εξελίξεις με Ντραγκόφσκι στον ΠΑΟ – Το ποσό που “κλειδώνει” το deal!


Εξελίξεις με Ντραγκόφσκι στον ΠΑΟ – Το ποσό που “κλειδώνει” το deal!


Διαφ.

Τελειωμένη θεωρούν την συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Σπέτσια για τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι τα ιταλικά Μέσα, τονίζοντας ότι ο Πολωνός γκολκίπερ είναι πιθανόν από την Τετάρτη να βρίσκεται στην Αυστρία, για λογαριασμό των Πράσινων.

«Κάτι λείπει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, που στην πραγματικότητα δεν ήταν το δικαίωμα εξαγοράς (σ.σ. η ρήτρα δηλαδή) αλλά μια νέα διαπραγμάτευση, που μπορεί να έχει τελειώσει αύριο. Είναι πιθανό ο Ντραγκόφσκι να μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο» αναφέρει χαρακτηριστικά το «spezia1906.com».

«Οι “πράσινοι” ξεκινούν την σεζόν με τα προκριματικά του Europa League κόντρα σε Πλόβντιβ ή Μάριμπορ στις 25 Ιουλίου. Αυτή την στιγμή, ο τερματοφύλακας περιμένει απλώς ένα σήμα από την Σπέτσια και θα μπορούσε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη» προσθέτει στην συνέχεια.

Όσον αφορά στο κόστος της μεταγραφής, επικαλείται πληροφορίες της «La Nazione» και εξηγεί ότι η Σπέτσια θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, χαμηλότερο δηλαδή από την αρχική ρήτρα που υπήρχε στην συμφωνία των δύο ομάδων τον περασμένο Ιανουάριο.

  Λουτσέσκου: “Ελπίζω να είναι αύριο μαζί μας ο Κεντζιόρα” (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: