Στον… αέρα τα πάντα με Μορόν! Τόσα θέλει ο Καρυπίδης – Οι… μνηστήρες


Στον… αέρα τα πάντα με Μορόν! Τόσα θέλει ο Καρυπίδης – Οι… μνηστήρες


Διαφ.

Άρης: Ο Λορέν Μορόν αποτελεί βασικό κομμάτι της επόμενης ημέρας στον Άρη, κυρίως ως προς τις οικονομικές συνθήκες που μπορεί να διαμορφωθούν από ενδεχόμενη παραχώρηση των δικαιωμάτων του. Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς ζωηρή φαντασία για να διαπιστώσει ότι η οικονομική δυναμική της ομάδας θα εξαρτηθεί από το ζήτημα των πωλήσεων, ειδικά από το deal που φημολογείται ότι μπορεί να πετύχουν οι Κιτρινόμαυροι για τον Ισπανό.

Επισήμως, η ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και δεν θα μπορούσε να το κάνει από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο στον Άρη, η Μπέτις (όπως λέγεται) διατηρεί ποσοστό και οι εμπλεκόμενες πλευρές ενδέχεται να βρίσκονται εν μέσω διαπραγματεύσεων. Ελπίζει όμως ότι θα εξασφαλίσει ποσό άνω των 5.5 εκατ. ευρώ καθώς το timing για κάτι τέτοιο δείχνει ιδανικό. Ο Μορόν προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν στη Stoiximan Super League, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, βρίσκεται ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων αλλά επισήμως δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό.

Το γεγονός και μόνο, όμως, ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν μπει σε διαδικασία έρευνας βασικού φορ, δείχνει ότι η παραμονή του Ισπανού και την επόμενη σεζόν δεν είναι δεδομένη.

  Ταράζουν τα νερά οι Αγγελόπουλοι - Αυτός υπογράφει μετά τον Βεζένκοφ - Top!

Ο Μορόν ολοκλήρωσε τις διακοπές του στην Κόστα Ρίκα, όπου συνάντησε και τον πολύ καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον Αρη, τον Ρόναλντ Ματαρίτα, επέστρεψε εδώ και λίγες ημέρες στην Ισπανία και η εκεί παρουσία του πιθανότατα να δρομολογήσει εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του. Ενδεχομένως να είναι η βάση για την έναρξη ουσιαστικών συζητήσεων.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Μπέτις, περιμένοντας ν’ ακούσουν τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του ώστε να τις αξιολογήσουν και να αποφασίσουν. Έχοντας συμβόλαιο και τη νέα σεζόν ο Μορόν πιθανότατα να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και για βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, εκτός κι αν του δοθεί εξτρά άδεια. 

Κάτι που ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο και θα φανεί στις επόμενες ημέρες. Για την ώρα πάντως, εκτός από τα δημοσιεύματα των προηγούμενων εβδομάδων, που ήθελαν την Κάντιθ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι απόκτησης του 30άχρονου, δεν έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη, ενώ φημολογείται ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία αναμονής προσφορών από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων.

Πηγή: metrosport.gr

  Μετράει... αντίστροφα για ΑΕΚ ο Στρακόσια! Ανάρτηση με black and yellow

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: