Επιβεβαίωση Sportdog: “Προτεραιότητα για Παναθηναϊκό ο Βεζένκοφ”!


Επιβεβαίωση Sportdog: “Προτεραιότητα για Παναθηναϊκό ο Βεζένκοφ”!


Διαφ.

Δημοσίευμα της Repubblica-Bologna αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται “ζεστά” για την απόκτηση του Τορνίκε Σενγκέλια, όμως τονίζει ότι προτεραιότητα των Πράσινων είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, επιβεβαιώνοντας μέχρι… κεραίας το ρεπορτάζ του Sportdog.

«Ο Σενγκέλια αξιολογεί τις προτάσεις που έχει: η πιο μεγάλη είναι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά μόνο για έναν χρόνο, η μεγαλύτερη σε διάρκεια είναι της Μπαρτσελόνα αλλά με χαμηλότερες αποδοχές και η πιο επίμονη του Παναθηναϊκού, που όμως για το ‘4’ έχει προτεραιότητα τον Βεζένκοφ. Και μετά υπάρχει η Βίρτους», αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών.

Θυμίζουμε ότι ο “Επτάστερος” είχε βρεθεί μία ανάσα από την μεταγραφή του Σενγκέλια το περσινό καλοκαίρι, προτού τελικά καταλήξει στο “μπαμ” με τον Χουάντσο Ερναγνκόμεθ, αλλά η Βίρτους Μπολόνια δεν τον είχε αφήσει να φύγει τότε.

  Ακλόνητος στην προεδρία της Euroleague o Mποντιρόγκα

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την ιταλική ομάδα μετρώντας 14,5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 1 ασίστ και 17,4 στην αξιολόγηση σε 27:25 κατά μέσο όρο.

Όσον αφορά στον Βεζένκοφ, ο Βούλγαρος άσος έχει κλειστό συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς και είναι πιθανό να αποχωρήσει με ανταλλαγή. Αν απεμπλακεί από συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ, η επιστροφή στην Ευρώπη είναι πιθανή, με τον Ολυμπιακό να έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του, αλλά τον Παναθηναϊκό να θέλει να ρίξει τη “βόμβα” με την απόκτησή του.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: