Το τρικ για να έρθει τζάμπα στον ΠΑΟΚ ο… εκλεκτός του Λουτσέσκου!


Το τρικ για να έρθει τζάμπα στον ΠΑΟΚ ο… εκλεκτός του Λουτσέσκου!


Διαφ.

Ο Τόμας Κεντζιόρα συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με την Ντιναμό Κιέβου για να πάρει την ελευθέρας του και να συνεχίσει την καριέρα του με τον ΠΑΟΚ.

Ουκρανικά δημοσιεύματα σημειώνουν πως ο Πολωνός εχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά η Ντιναμό αξιώνει ένα ποσό 500.000 ευρώ άμεσα και άλλα 500.000 ευρώ ως μπόνους σε περίπτωση που ο Δικέφαλος μπει στους «36» του CHL.

Εδώ όμως πρέπει να σημειώσουμε κάτι ακόμη: τα ουκρανικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως ο παίκτης μπορεί από την 1η Ιουλίου να διεκδικήσει την ελευθέρας του και η Ντιναμό να μην πάρει ευρώ αν το επιδιώξει ο Τόμας. Πώς; Μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA και  ως ξένος υπήκοος που αγωνίζεται σε μια εμπόλεμη χώρα να ζητήσει να αποχωρήσει όπως έχει συμβεί και με άλλους αθλητές τόσο στην Ουκρανία όσο και στην Ρωσία. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή είχε πει πως καλύπτει ένα ποσό 200.000 ευρώ. Αν η Ντιναμό δεν το δεχθεί, τότε ο παίκτης μπορεί να επιλέξει τη λύση που του δίνει η UEFA.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: