Αποθέωση Τσιφτσή: “Έχει νοοτροπία νικητή! Μπορεί να ανταγωνιστεί Κοτάρσκι”


Αποθέωση Τσιφτσή: “Έχει νοοτροπία νικητή! Μπορεί να ανταγωνιστεί Κοτάρσκι”


Διαφ.

Νίκος Παπαδόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος μίλησε αναφορικά με τη μεταγραφή του Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ και το τι μπορεί να προσφέρει ο νεαρός γκολκίπερ.

«Ξεκινάμε αύριο την προετοιμασία μας, υπήρχαν ημέρες διακοπών αλλά και οι ευρωεκλογές που είχαν τρέξιμο. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό ή εκλογή αλλά το να συμβάλεις όσο μπορείς στην κοινωνία, εμείς σαν ΚΚΕ έχουμε στόχο μας τη μαζικότητα και όχι το άτομο και στο καλό της κοινωνίας μας».

Αν ήσουν σε μία από τις 5 μεγάλες ομάδες πιστεύεις θα είχες περισσότερες πιθανότητες εκλογής; «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα περισσότερες ψήφους αλλά υπάρχουν και πιο ικανά άτομα από εμένα στο κόμμα που έχουν εκλεγεί , πιο έμπειροι».

  Η φάση των Δομινικανών που κέρδισε το χειροκρότημα: Ανάποδο κάρφωμα (Vid)

Για τον Τσιφτσή: «Δεν θα μιλήσω με κλισέ, το πόσο καλός είναι θα το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Θα σταθώ σε αυτά τα οποία δεν μπορεί να δει κάποιος από έξω και αφορούν τον Αντώνη, ένα παιδί με το οποίο ήμασταν μαζί για 6 χρόνια συμπαίκτες. Έχει ένα πολύ καλό στοιχείο, δέχεται την ήττα, αλλά δεν την αποδέχεται , έχει νοοτροπία νικητή και αυτό τον ωθεί στο να γίνεται κάθε ημέρα καλύτερος.

Είναι ένα παιδί το οποίο του αρέσει να ακούει, αφουγκράζεται και τον θεωρώ έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και με τον ίδιο και τον Κοτάρσκι έχει μία πολύ καλή δυάδα κάτω από τα δοκάρια. Θεωρώ ότι είναι ένας τερματοφύλακας πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ, μπορεί να συναγωνιστεί τον Κοτάρσκι. Ακόμα και όταν δεν έπαιζε , ήταν πάντα 100% έτοιμος για να προσφέρει ανά πάσα στιγμή», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
  Στην ΑΕΚ μέχρι το Σαββατοκύριακο παίκτης που αγωνίστηκε στο Euro 2024
 

Διαβάστε επίσης: