Ξανά στο προσκήνιο ο Μίσιτς για ΠΑΟΚ – Μια ακόμα περίπτωση στο… τραπέζι


Ξανά στο προσκήνιο ο Μίσιτς για ΠΑΟΚ – Μια ακόμα περίπτωση στο… τραπέζι


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Το γεγονός ότι ο Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζει τις διακοπές του περιμένοντας κάτι από Αραβία μεριά και δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ, εχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να προσανατολίζονται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στα χαφ, μετά την κίνηση με τον Μαντί Καμαρά.

Ένας από τους παίκτες που άρχισε να παίζει έντονα για τον Δικέφαλο είναι αυτό του Γιόζιπ Μίσιτς!

Στον ΠΑΟΚ μετά από συζητήσεις, πιστεύουν πως μπορούν να φέρουν την υπόθεση του Κροάτη χαφ στα μέτρα τους και έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον έμπειρο μεσο που έκλεισε τη σεζόν με 51 παιχνίδια, όντας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας που απέκλεισε ο Δικέφαλος στην φάση των «16» του Conference League.

  Ο Μενιάν και η ρώσικη... ρουλέτα! Τα highlights στο Πορτογαλία - Γαλλία

Ο φάκελος του παίκτη που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο για 1,5 χρόνο άνοιξε πριν από περίπου δύο μήνες για τους ασπρόμαυρους, φάνηκε πως μπαίνει για λίγο στον… πάγο, όμως η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ εξετάζεται σοβαρά, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Κροάτη και τον εκπρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίσιτς από την πλευρά του, βλέπει με πολύ θετικό τρόπο την επιστροφή του στον Δικέφαλο θεωρώντας πως η δουλειά του στην Τούμπα έχει μείνει στην μέση, οπότε ειναι μια υπόθεση που έχει βρει και πάλι την φλόγα της.

Στα υπόψιν του ΠΑΟΚ είναι και η περίπτωση του Ράζβαν Μάριν, ο οποίος τη δεδομένη περίοδο είναι στο EURO της Γερμανίας με την εθνική Ρουμανίας, ωστόσο ο Μίσιτς έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για να πάρει την… θέση του Μεϊτέ που δεν δειχνει διατεθειμμένος να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Δικέφαλος.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως αυτές οι μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα την Δευτέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα είναι κρίσιμη για τον ΠΑΟΚ που θέλει να δώσει μια ακόμα ποιοτική επιλογή στα χαφ μετά τον Καμαρά αλλά και να «τρέξει» το θέμα του επιθετικού που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

  Μήνυμα Αλεξανδρή σε Ελ Κααμπί - Για αυτό να μείνει στον Ολυμπιακό

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: