Λεπτές ισορροπίες στον ΠΑΟΚ – Αυτή είναι η αλήθεια για τον στόπερ!


Λεπτές ισορροπίες στον ΠΑΟΚ – Αυτή είναι η αλήθεια για τον στόπερ!


Διαφ.

Χθες τα ουκρανικά ΜΜΕ δεν πρόσφεραν κάτι νέο μέσα από το ρεπορτάζ τους αλλά επανέλαβαν πως η Ντιναμό αξιώνει ένα ποσό 500.000 ευρώ άμεσα και άλλα τόσα ως μπόνους σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ βρεθεί στους «36» του CHL.

Σημείωναν επίσης πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε διάθεση να ανέβει πάνω από τα 200.000 ευρώ ενώ βάζουν και μια ακόμη παράμετρο στο θέμα: πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και πως από την 1η Ιουλίου μπορεί να πάει στην Τούμπα ως ελεύθερος. 

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Από την 1η Ιουλίου ο Κεντζιόρα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Μπορεί δηλαδή να συμφωνήσει από τώρα με όποια ομάδα θέλει, στην προκειμένη περίπτωση με τον ΠΑΟΚ και από 1η Ιανουαρίου να φορέσει τα ασπρόμαυρα χωρίς η Ντιναμό να πάρει ευρώ. Όμως μπορεί αυτό να γίνει και από την 1η Ιουλίου. Αν ο Κεντζιόρα προσφύγει στην UEFA και κάνει χρήση ενός δικαιώματος που του δίνεται επειδή αγωνίζεται σε ομάδα που η χώρα της είναι σε πόλεμο. 

Αυτό έχει συμβεί με αρκετούς αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές σε Ρωσία και Ουκρανία. Προσφεύγουν στην UEFA, τονίζουν πως για λόγους ασφαλείας θέλουν να αποχωρήσουν προτάσσοντας την ασφάλεια τους και της οικογένειας τους και το αίτημα τους γίνεται δεκτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην παρούσα φάση ο Κεντζιόρα χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις προσπαθώντας να πείσει τους Ουκρανούς να βρουν τη χρυσή τομή.

  Εξελίξεις με τον μεσοεπιθετικό στον Άρη - Το παιχνίδι της υπομονής για...

Πηγή: Metrosport

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: