Με αυτό το ποσό θα κάνει κουβέντα για Ελίασον η ΑΕΚ


Με αυτό το ποσό θα κάνει κουβέντα για Ελίασον η ΑΕΚ


Διαφ.

Στην περίπτωση του Θωμά Στρακόσα που απασχολεί την ΑΕΚ εστίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα του Αλβανού τερματοφύλακα είναι το εξωτερικό, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα και όλα είναι ανοικτά. Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν είναι μόνο ο παίκτης για να έρθει σε συμφωνία η «Ένωση», αλλά και η Μπρέντφορντ.

Παρόλα αυτά εκτίμησε ότι δεν θα κουράσει η υπόθεση του 29χρονου και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις, μιας και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Euro.

Σχολίασε ότι στο πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου θα πρέπει να έχει βρεθεί είτε ο αντί-Αραούχο, είτε ο αριστερός εξτρέμ, ενώ όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον Ελίασον ανέφερε ότι η ΑΕΚ θα μπει σε συζητήσεις μόνο με μια πρόταση άνω των 10 εκατ. ευρώ.

  Επική ανατροπή Ίντερ με αυτογκόλ Κυριακόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: