Με το πόδι στο… γκάζι για φορ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα για Μεϊτέ, Μίσιτς


Με το πόδι στο… γκάζι για φορ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα για Μεϊτέ, Μίσιτς


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει η μέρα (1η Ιουλίου) που ο ΠΑΟΚ θα πάει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όσο περισσότερο είναι συμπληρωμένο το ρόστερ, τόσο καλύτερα θα δουλέψει ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του σε αυτό το κρίσιμο διάστημα. Με δεδομένο ότι ακόμη είναι ρευστή η κατάσταση σχετικά με την παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα, το πρώτο που «καίει» τον Ρουμάνο τεχνικό είναι να παραμείνει ο Πολωνός αμυντικός, αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι έχει ζητήσει την απόκτηση μέσου και φορ. 

Αν ο ΠΑΟΚ τους αποκτήσει, θα δουλέψει με πληρότητα ενόψει των προκριματικών του Champions League. Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες παρατηρείται κινητικότητα σε αυτές τις δύο υποθέσεις. Σε αυτή του φορ, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ θα απαντήσει θετικά στον Δικέφαλο και η αισιοδοξία στηρίζεται στο μεγάλο δέλεαρ που δημιουργεί στον έμπειρο επιθετικό η προοπτική να παίξει στο league stage του Champions League.

Αλλωστε, ο 32χρονος άσος της Εσπανιόλ είναι εκατομμυριούχος και στην παρούσα φάση μπορεί να βάλει πιο ψηλά την φιλοδοξία από τα επιπλέον χρήματα που μπορεί να του δώσει μία ισπανική ομάδα. Χθες, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Μαρκ Μπερνάντ σημείωνε στο Metropolis 95,5, ότι η απόφαση για το μέλλον του Μπρέθγουεϊτ θα ληφθεί άμεσα, πιθανόν μέσα σε μία εβδομάδα, σίγουρα όμως εντός δεκαπενθημέρου. Την ίδια ώρα, από τα γραφεία της Τούμπας διαψευδόταν ότι ασχολούνται με τον Νιγηριανό Σιρίλ Ντέσερς των Ρέιντζερς.

  "Έκλεισε" το deal για Στρακόσια η ΑΕΚ, ανακοινώνει κι άλλον έναν!

Η στασιμότητα για Μεϊτε και τα δεδομένα με Μίσιτς

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του μέσου, ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει μηνύματα από τον Μεϊτέ, η υπόθεσή του δεν παρουσιάζει εξέλιξη και το όνομα του Μίσιτς συζητείται, προς το παρόν σε φιλολογικό επίπεδο. 

Ο Λουτσέσκου εκτιμά τον Κροάτη μέσο, ωστόσο, το ερώτημα είναι αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα έμπαινε στην διαδικασία να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον έμπειρο μέσο, καθώς από μία πρώτη αναγνωριστική έρευνα φάνηκε ότι ζητούσε περίπου 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, είναι πρόβλημα ότι και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει μεγάλο στόχο το league stage του Champions League και υπό αυτό το πρίσμα είναι δύσκολο να συναινέσει τώρα στην μεταγραφή ενός κορυφαίου παίκτη της.

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: