Το… φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: “Αν μπει στο CL πρέπει να πάρει…”


Το… φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: “Αν μπει στο CL πρέπει να πάρει…”


Διαφ.

Σήφης Δασκαλάκης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας, μιλώντας για την πρόσφατη μεταγραφή του Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά, και δη στα Ελληνόπουλα. Παράλληλα, έκανε και το δικό του σχόλιο για την απουσία… θεάματος στο φετινό EURO.

Για τη μεταγραφή Τσιφτσή: «Είναι νεαρός, έχει συμμετοχές και πρέπει να δοθεί ευκαιρία σε Έλληνες. Ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε τον Τζολάκη που είναι μόλις 21 ετών και παίζει ήδη 5 χρόνια. Υπάρχει ταλέντο, και ειδικά η Κρήτη βγάζει τερματοφύλακες.

Ο Κοτάρσκι είναι μια σταθερή αξία, αλλά αν πάρει και έναν πιο μικρό Έλληνα, θα είναι μια χαρά ο ΠΑΟΚ. Καλύτερα να έχεις έναν νεαρό Έλληνα, από το να πληρώνεις δύο ξένους. Αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους ίσως χρειαστεί έναν έμπειρο ακόμη».

  Αποθέωση Τρινκιέρι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Για το Euro: «Αυτός ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει καταστρέψει το καλύτερο άθλημα του κόσμου και κατέστρεψε και ένα έθνος, την Αγγλία. Έχω κουραστεί με το πάσα στην πάσα. Είναι επηρεασμένοι όλοι από τον τρόπο παιχνιδιού του και πλέον οι ομάδες δεν προσφέρουν θέαμα», είπε ο Σήφης Δασκαλάκης.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: