Μίλησε για όλα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – Ατάκες για Βιεϊρίνια, Τζίμα


Μίλησε για όλα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – Ατάκες για Βιεϊρίνια, Τζίμα


Διαφ.

Στέλιος Μαλεζάς: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Μαεκδονικού όπου και μίλησε για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, το ταξίδι στη Βραζιλία καθώς και τους νέους στόχους της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για τον Στέφανο Τζίμα και τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

«Προσπαθούμε να οργανωθούμε και να εξελίξουμε το ήδη πολύ καλό επίπεδο εγκαταστάσεων, θέλοντας να ετοιμάσουμε και το ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά που θέλουμε να μας βρει καλύτερους από ότι πέρσι, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και όπου βγει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, ποιος όταν παίζει δεν θέλει να κερδίζει;».

Για το ταξίδι στη Βραζιλία: «Είναι απίστευτος ο χώρος και το χρήμα που έχουν διαθέσει για τις ακαδημίες τους, οκτώ γήπεδα, ξενοδοχεία, εστιατόρια , μέχρι και οδοντίατρο. Μάλιστα, στα σχολεία τους το μάθημα των παιδιών προσαρμόζεται πάνω στο στις προπονήσεις των παικτών, ανάλογα με το αν έχουν πρωί ή απόγευμα προπόνηση».

  Ηχηρό διπλό χτύπημα Μίλαν με παίκτες που πρωταγωνιστούν στο Euro

Ενώ για το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών από τη Σάο Πάολο: «Είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να στηριχθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και αν είναι να έρθει κάποιος ξένος να είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, έτσι θέλουμε να δράσουμε και εμείς, έχουμε τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις παικτών ωστόσο θα τα δούμε στην πορεία».

Για τον Αντρέ Βιεϊρίνια: «Να σταματήσει όταν νιώθει αυτός ότι πρέπει να σταματήσει, η ηλικία του δεν μου λέει κάτι. Αν κοιτάξεις μακριά , θα δεις ότι είναι πολύ καλό τα μικρά παιδιά να έχουν δίπλα τους έναν τέτοιο παίκτη κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη τους», είπε ο Στέλιος Μαλεζάς.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: