Το… τερμάτισαν! Δύο μεγάλες ομάδες της SL ήταν πρώτες στις τιμωρίες


Το… τερμάτισαν! Δύο μεγάλες ομάδες της SL ήταν πρώτες στις τιμωρίες


Διαφ.

Super League: O Ολυμπιακός ήταν ο… πρωταθλητής των προστίμων στο φετινό πρωτάθλημα όπως καταγράφει η  του δικηγορικού γραφείου «A.P. Sports Law» με επικεφαλής τον κ.Άλκη Παπαντωνίου, με τους Ερυθρόλευκους να πληρώνουν συνολικά το ποσό των 160.000 ευρώ σε πρόστιμα για το πρωτάθλημα τη σεζόν 2023-24, ποσό διπλάσιο σε σχέση με όσα έδωσε ο δεύτερος της λίστας Παναθηναϊκός (80.000Є).

Στην 3η θέση ακολουθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ (48.500Є), 4ος ο ΠΑΟΚ (44.000Є) και 5ος ο ΟΦΗ (33.500Є), με τους Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη να ακολουθούν. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που τιμωρήθηκε στα περισσότερα παιχνίδια της (17) από κάθε άλλη τη φετινή χρονιά. 

  • Στην κορυφή του πίνακα όπως και πέρσι, η ΠΑΕ ΟΣΦΠ τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο σύνολο προστίμων (160.000€), ενώ η ΠΑΕ Κηφισιά με το χαμηλότερο συνολικό χρηματικό ποσό (5.500€).
  • Η ΠΑΕ ΠΑΟ αναδείχθηκε πρώτη στο σύνολο των τιμωριών/ανά αγώνα αφού τις επιβλήθηκαν ποινές για 17 αγώνες, ενώ δέχτηκε και τις περισσότερες τιμωρίες στους εντός έδρας αγώνες, (14/18 εντός έδρας αγώνες που έδωσε).
  • Στον αντίποδα ο ΝΠΣ Βόλος, τιμωρήθηκε μόνο 2 φορές.
  • H συχνότερη παραβίαση είναι του άρθρου 15.1γ (Απρεπή συνθήματα – λέιζερ – προειδοποιήσεις) με 69 φορές, ενώ οι παραβάσεις με τη συχνότερη εμφάνιση πέρσι ήταν του αρ. 15.2α (Εισαγωγή ή Άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων κ.α.).
  • Η υψηλότερη χρηματική ποινή που επιβλήθηκε ήταν 90.000€ στον Ολυμπιακό, στον εκτός έδρας αγώνα για την 13η αγωνιστική με το ΝΠΣ Βόλου (εκτός έδρας).
  • Δεν επιβλήθηκε καμία ποινή από τις θεωρούμενες ως βαρύτερες μη οικονομικές (διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, απώλεια αγώνα).
     
  Χοντρό θέμα στον Άρη! Ήδη 3 απώλειες για την πρεμιέρα της SL

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: