Έντονη φημολογία για Βεζένκοφ σε ΠΑΟ με ποσό ρεκόρ – Αλλάζει πλάνο ο Αταμάν


Έντονη φημολογία για Βεζένκοφ σε ΠΑΟ με ποσό ρεκόρ – Αλλάζει πλάνο ο Αταμάν


Διαφ.

Ολος ο μπασκετικός κόσμος στην Ελλάδα δύο (μπασκετικά) πράγματα έχει αυτό τον καιρό στο μυαλό του. Το βασικότερο είναι η Εθνική και αν θα καταφέρει μέσω του προολυμπιακού του ΣΕΦ να πάει στους Ολυμπιακούς του Παρισίου.

Και το δεύτερο έχει να κάνει με τον Σάσα Βεζένκοφ και το που θα παίζει τη νέα χρονιά. Θα είναι στο ΝΒΑ; Αν θα είναι στο ΝΒΑ, θα είναι στους Κινγκς ή όχι; Και αν επιστρέψει στην Ευρώπη, που θα πάει; Στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό;

Ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος, είπε πριν από μερικές μέρες ότι ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα αλλά ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός. Τις τελευταίες ώρες η φημολογία ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό έχει φουντώσει. Μάλλον, όμως, πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη για να δούμε το οριστικό του πράγματος.

  Ο επόμενος μετά τον Ντόρσεϊ - Κορυφαίο γκαρντ της Euroleague για Ολυμπιακό!

Εκτιμάται ότι μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σε λίγες ώρες γίνεται ο δεύτερος γύρος του ντραφτ του ΝΒΑ και στις 30 Ιουνίου θα ανοίξει η free agency. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι ανταλλαγές των ομάδων και μέσα στις επόμενες μέρες θα φουντώσει το πράγμα. Και θα φανεί το τι θα γίνει τελικά και με τον Βούλγαρο. 

Αν, πάντως, ο Παναθηναϊκός πάρει τον Βεζένκοφ, τότε με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει τις μεταγραφές του. Γιατί δεν θα μπορεί από κει και πέρα να πάρει και 5άρι. Θα υπάρχει συνωστισμός, αφού με τον Βεζένκοφ, θα πρέπει να μεταφερθεί στο «5» ο Μήτογλου. Κάτι άλλωστε, που αρέσει στον Εργκίν Αταμάν.

Αν οι πρωταθλητές Ευρώπης πάρουν τον Βούλγαρο, τότε θα μιλάμε για μία τεράστια μεταγραφή και στο οικονομικό κομμάτι, αφού για μία 3ετία ο παίκτης εκτιμάται ότι θα πάρει πάνω από 11 εκ. ευρώ. Είναι νούμερα, που προκαλούν ίλιγγο, την στιγμή μάλιστα που ο Παναθηναϊκός έχει ήδη τεράστιο μπάτζετ, το οποίο μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν.


Πηγή
  Εξελίξεις με τον μεσοεπιθετικό στον Άρη - Το παιχνίδι της υπομονής για...
 

Διαβάστε επίσης: