Εξελίξεις με Παβόν – Τον “στέλνουν” στον Παναθηναϊκό!


Εξελίξεις με Παβόν – Τον “στέλνουν” στον Παναθηναϊκό!


Διαφ.

Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο Κριστιάν Παβόν έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη, βάζοντας δυνατά στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό.

 

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, Μπρούνο Σοάρες, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Κρίστιαν Παβόν.

«Για τον Παβόν έχει γίνει ήδη μια πρόταση από την ελληνική ομάδα, η οποία όμως απορρίφθηκε γιατί το ποσό ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έδωσε η Γκρέμιο για να τον υπογράψει.

Τώρα, ο Μπρούνο Σοάρες αποκαλύπτει ότι η ομάδα μπορεί να δεχθεί μια νέα πρόταση για τον αθλητή. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Εάν γίνει αυτό, υπάρχει πράγματι πιθανότητα ο παίκτης και η ομάδα να πειστούν για το “deal”. Απόδειξη για αυτό είναι ότι η πιθανή αποχώρηση έχει κάνει την ομάδα να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη στο μεταγραφικό παζάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά το «br.bolavip.com».

Παράλληλα, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η αποχώρηση του Αργεντινού άσου από τη Γκρέμιο πρέπει να θεωρείται οριστική, με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στη Ευρώπη.

  Αποθέωση για την Εθνική: "Η καλύτερη ομάδα εδώ και χρόνια! Μπορεί μετάλλιο"

«Ο Κριστιάν Παβόν αποχωρεί από την Γκρέμιο. Το 2024 έπαιξε 11 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Η Ευρώπη φαίνεται ο προορισμός του. Υπάρχουν όμως πολλές επιλογές» αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος του «Rádio Continental», Ερνάν Καστίγιο.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: