Βετάκης: “Σε 2-3-4 μήνες φέυγει ο Βεζένκοφ – Προτάσεις από ΠΑΟ-Ολυμπιακό”


Βετάκης: “Σε 2-3-4 μήνες φέυγει ο Βεζένκοφ – Προτάσεις από ΠΑΟ-Ολυμπιακό”


Διαφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα αποτελέσει το μήλον της έριδος για τους αιωνίους του ελληνικού μπάσκετ, αφού φαίνεται πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Τορόντο Ράπτορς, μετά την ανταλλαγή του από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Βούλγαρος φόργουορντ να επιστρέψει στη Euroleague, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει ποια φανέλα θα φοράει. Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης έγραψε στο Twitter τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ πιστεύοντας πως θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του NBA.

«Η υπόθεση Βεζένκοφ παίρνει τον δρόμο που επιθυμούσε ο ίδιος κ με μεγάλη ταχύτητα μπαίνει στη τελική της ευθεία. Από τη συνέντευξη του ατζέντη του, Ν.Λώτσου στο ΦΩΣ ήταν προφανές ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν πάρει θέσεις μάχης για τον Σάσα. Προετοιμάζοντας το τελικό «χτύπημα» τους, όσο θα περίμεναν εξελίξεις σαν τη χτεσινή με το trade στους Raptors,οι οποίοι για διάφορους λόγους, φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν την όποια απόφαση του Βεζένκοφ. Η προοπτική των Raptors όμως δεν τον ενθουσιάζει και στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πλέον πως σε 2-3-4 μέρες μάλλον θα αποδεσμευτεί», ανέφερε αρχικά.

Και η Εφές στο κόλπο

Στη συνέχεια ο Βετάκης βάζει στο κόλπο της απόκτησης του διεθνή φόργουορντ, εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, και την Εφές, αλλά η τουρκική ομάδα έχει λιγότερες πιθανότητες από τις ελληνικές για να αποσπάσει το ναι του.

«Στο ίδιο διάστημα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έχουν τον χρόνο να κάνουν τελικές προσφορές, ρελάνς, all in κλπ… Ότι θέλετε πείτε και φανταστείτε… Άλλωστε όπως από τις 8/6 έχει σημειωθεί(όταν επιχειρήθηκε να περιγραφτεί ο βαθμός δυσκολίας της αποδέσμευσης Βεζένκοφ) οι προτάσεις που υπήρχαν ήταν 2 κ πλέον, όπως αποκάλυψε το sdna,έχουν γίνει 3,με της Εφές. Οι Τούρκοι σε καλύτερο timing θα είχαν μεγαλύτερη τύχη. Τώρα όμως…»


Πηγή
  Έρχεται deal με τον εκλεκτό του Μεντιλίμπαρ! "Πόρτα" σε ομάδα της La Liga
 

Διαβάστε επίσης: